folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Kırıntı - (Büyük Manalar Taşıyan Kısa Bir Film...) Kesinlikle İzleyin Derim

Kırıntı - (Büyük Manalar Taşıyan Kısa Bir Film...) Kesinlikle İzleyin Derim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=A_SueVn_Cp4

çoğu kişinin yapamadığını bir çocuğun,çocuk aklıyla birşeyler yapmaya çalışması... televizyonda gördüğü aç insanlara elindeki ekmeğin kırıntılarını paylaşarak yaşadıklarına ortak olmaya çalışan bir çocuk...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

way be..saol paylasım ıcın.ama cıdden uzak gercekcılıkten.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    sanırım bir kürt vatandaşımız yapmış bu kısa filmi başta doğu bölgesi afrikayla bir tutuluyor.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    yapan kişi kürt mü değil mi bılmıyorum adamın adı arinsu sanırım fılmın sonunda yazıyor...ama cok etkıleyıcı buldum ben...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Çok açıdan ibret verici bir film...Herkes afrika afrika diyorda ....İlk önce kendi kanayan yaralarımızdan başlamalıyız....

Biz bu akşam karnımız tok keyif  sigaramızı içerken onlar acep ne yapıyor.....

(Moralim bozuldu anasını satim...) 

Toplam Hit: 1511 Toplam Mesaj: 5