Kirli Uzlaşma(Uyanalım Yeter Artık)
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=63635852298&ref=nf
videoyu bi grupta buldum gerçekleri anlatıyor. halkımız niye bunları bildiği halde susuyor demiyeceğim. biliyoruz nedenini.
Lütfen uykudan uyanalım... Türk genci olarak Atatürk Devrimlerine sahip çıkalım.
-
valla videoyu izlerken güldüm niye güldüm bu ülkeye şeriat falan gelmez iran olmaz afganistan olmaz güney doğudan toprak verilerek başka ülke kurulmaz ermenistanada aynı şekilde toprak verilmez heleki yunan izmire bir karış daha yaklaşamaz bu hükümette gelir bu hükümette gidergeçmişte örneği var Atatürk ve devrimleri hakkındada sahip çıkalım koruyalım tamam ama şunuda artık aklımıza sokalım Atatürk öldü gelmeyecek bize en çok zarar veren bence bu yaklaşımdır birine kızsak ah Atatürk uyansada bunları görse şu olsa bu olsa Atatürk bu millete yapacağını yapmış ve fani hayattan göçmüştür bence artık aramızdan bir Atatürk değil çağımıza uygun Atatürk gibi liderler yetiştirmeliyiz...
-
uyanalım ewet gayet güzel söylüyon ibneler başta ama kime oy wereq a.q hepsi birbirinden beter. Aq parti yine diğerlerinden bir nebzede olsun bişeyler yapıyo.
en azından hepsini kendi yemiyo yüzde biriyle yatırım yapıyo adamlar hakkını vermek lazım.. 99 bizi ilgilendirmez. :D paramız müslümana gidiyo :D:D
-
Ceo hocamın dediği gibi bu ülkede çoğu insan kendilerine pek seçenek sunulmadığı için bu iktidarı seçmekte fazla zorlanmadı.
kıt seçenekleri verimli kullanma diyelim,
Amaç birazda diğerlerinden kurtulmak, yeni fikirler denemekti.
Ha daha öncekilerden ne kadar iyi çıktı bu iktidar tartışılır tabi.
Bildiğim birşey de var ki o da bu ülkenin hiçbir zaman sahipsiz olmadığı.
Yargıdaki soruşturma devam ederken bile milyonlar en ufak tedirginlikte ayaklanıyorsa,
Destek çıkmak için kenetleniyorlarsa,
Futboldaki holiganlık, tv'lerdeki saçma sapan eğlence programları ile uyutulmaya çalışılmasına rağmen,
bu kadar direnç gösteriyorsa bu millet,
inanıyorum ki ülkemiz üzerine oynanan bu oyunlar bu millet ile geri püskürtülmeye mahkumdur...