Kirli Uzlaşma(Uyanalım Yeter Artık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=63635852298&ref=nf

videoyu bi grupta buldum gerçekleri anlatıyor. halkımız niye bunları bildiği halde susuyor demiyeceğim. biliyoruz nedenini.

Lütfen uykudan uyanalım... Türk genci olarak Atatürk Devrimlerine sahip çıkalım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla videoyu izlerken güldüm niye güldüm bu ülkeye şeriat falan gelmez iran olmaz afganistan olmaz güney doğudan toprak verilerek başka ülke kurulmaz ermenistanada aynı şekilde toprak verilmez heleki yunan izmire bir karış daha yaklaşamaz bu hükümette gelir bu hükümette gidergeçmişte örneği var Atatürk ve devrimleri hakkındada sahip çıkalım koruyalım tamam ama şunuda artık aklımıza sokalım Atatürk öldü gelmeyecek bize en çok zarar veren bence bu yaklaşımdır birine kızsak ah Atatürk uyansada bunları görse şu olsa bu olsa Atatürk bu millete yapacağını yapmış ve fani hayattan göçmüştür bence artık aramızdan bir Atatürk değil çağımıza uygun Atatürk gibi liderler yetiştirmeliyiz...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

uyanalım ewet gayet güzel söylüyon ibneler başta ama kime oy wereq a.q hepsi birbirinden beter. Aq parti yine diğerlerinden bir nebzede olsun bişeyler yapıyo.

en azından hepsini kendi yemiyo yüzde biriyle yatırım yapıyo adamlar hakkını vermek lazım.. 99 bizi ilgilendirmez. :D paramız müslümana gidiyo :D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Ceo hocamın dediği gibi bu ülkede çoğu insan kendilerine pek seçenek sunulmadığı için bu iktidarı seçmekte fazla zorlanmadı.

kıt seçenekleri verimli kullanma diyelim,

Amaç birazda diğerlerinden kurtulmak, yeni fikirler denemekti.

Ha daha öncekilerden ne kadar iyi çıktı bu iktidar tartışılır tabi.

Bildiğim birşey de var ki o da bu ülkenin hiçbir zaman sahipsiz olmadığı.

Yargıdaki soruşturma devam ederken bile milyonlar en ufak tedirginlikte ayaklanıyorsa,

Destek çıkmak için kenetleniyorlarsa,

Futboldaki holiganlık, tv'lerdeki saçma sapan eğlence programları ile uyutulmaya çalışılmasına rağmen,

bu kadar direnç gösteriyorsa bu millet,

inanıyorum ki ülkemiz üzerine oynanan bu oyunlar bu millet ile geri püskürtülmeye mahkumdur...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 4