Kırmızı Şerit Sorunu (Monitör Kaynaklı Olmayandan)
-
Yotube izlerken çıkmıyor fakat başka tüm online izleme sitelerinde çıkıyor neredeyse. Bir de vlc player ile izlerken çıkmıyor ama başka player ile izlerken çıkıyor. Sorun nedir?
-
antivirüs yazılımı vs var ise off edip deneyebilirmisin veya reklam engelleyici
-
ctrl+alt+del bas çalışan şeylere bak. değişik, farklı olanları kapat.
-
antiyi kapattım, reklam engelleyiciyi kapattım, görev yöneticisinde ne işe yaradığını bilmediğim her şeyi sonlanırdım sayfayı yineliyorum tarayıcı aç kapat yapıyorum sorun hala düzelmiyor :/
-
Codec kaynaklı olabilir mi? K-Lite Codec Pack yoksa yükleyin varsa kaldırıp tekrar bi yükleyin belki çözülür. Klasik kapat aç :P
-
Yüklü olan K-Lite Codec Mega Pack kaldırıldı, registry kayıtları silindi standart k lite codec pack yüklendi ve bilgisayar yeniden başlatıldı, sorun halen devam ediyor..
Bir de şunu fark ettim forumdaki youtube videolarını izlerken de aynı kırmızı şerit çıkıyor, orjinal bağlantıya gidince çıkmıyor what the neler oluyor ?? -
Nikoteen bunu yazdı
Yüklü olan K-Lite Codec Mega Pack kaldırıldı, registry kayıtları silindi standart k lite codec pack yüklendi ve bilgisayar yeniden başlatıldı, sorun halen devam ediyor..
Bir de şunu fark ettim forumdaki youtube videolarını izlerken de aynı kırmızı şerit çıkıyor, orjinal bağlantıya gidince çıkmıyor what the neler oluyor ??Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama donanım hızlandırıcısı (hardware acceleration) iptal et.
Büyük ihtimal sorun ekran kartının kendisinden. Hardware accelerationa geçince sıçıyor. Driverları kaldır tekrar kur, eğer çözülmezse büyük ihtimal ekran kartı cortlamaya başladı.
Not: Codec paketi falan yükleme artık 2000'li yılların başlarında değiliz.
torpedo_XL tarafından 27/Oca/19 20:00 tarihinde düzenlenmiştir -
ekran kartının driver ı güncellediniz mi?
-
driverları kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü, teşekkürler :)
pc o kadar uzun süredir sorun çıkartmıyordu ki driver kaldırıp tekrar yüklemek aklıma bile gelmedi :|
Nikoteen tarafından 27/Oca/19 20:43 tarihinde düzenlenmiştir