folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Kırmızı Şerit Sorunu (Monitör Kaynaklı Olmayandan)

Kırmızı Şerit Sorunu (Monitör Kaynaklı Olmayandan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Yotube izlerken çıkmıyor fakat başka tüm online izleme sitelerinde çıkıyor neredeyse. Bir de vlc player ile izlerken çıkmıyor ama başka player ile izlerken çıkıyor. Sorun nedir?

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

antivirüs yazılımı vs var ise off edip deneyebilirmisin veya reklam engelleyici

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ctrl+alt+del bas çalışan şeylere bak. değişik, farklı olanları kapat. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

antiyi kapattım, reklam engelleyiciyi kapattım, görev yöneticisinde ne işe yaradığını bilmediğim her şeyi sonlanırdım sayfayı yineliyorum tarayıcı aç kapat yapıyorum sorun hala düzelmiyor :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

Codec kaynaklı olabilir mi? K-Lite Codec Pack yoksa yükleyin varsa kaldırıp tekrar bi yükleyin belki çözülür. Klasik kapat aç :P

HACKEROKAN!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Yüklü olan K-Lite Codec Mega Pack kaldırıldı, registry kayıtları silindi standart k lite codec pack yüklendi ve bilgisayar yeniden başlatıldı, sorun halen devam ediyor..

Bir de şunu fark ettim forumdaki youtube videolarını izlerken de aynı kırmızı şerit çıkıyor, orjinal bağlantıya gidince çıkmıyor what the neler oluyor ??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

Yüklü olan K-Lite Codec Mega Pack kaldırıldı, registry kayıtları silindi standart k lite codec pack yüklendi ve bilgisayar yeniden başlatıldı, sorun halen devam ediyor..

Bir de şunu fark ettim forumdaki youtube videolarını izlerken de aynı kırmızı şerit çıkıyor, orjinal bağlantıya gidince çıkmıyor what the neler oluyor ??

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama donanım hızlandırıcısı (hardware acceleration) iptal et.

Büyük ihtimal sorun ekran kartının kendisinden. Hardware accelerationa geçince sıçıyor. Driverları kaldır tekrar kur, eğer çözülmezse büyük ihtimal ekran kartı cortlamaya başladı.

Not: Codec paketi falan yükleme artık 2000'li yılların başlarında değiliz.

torpedo_XL tarafından 27/Oca/19 20:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ekran kartının driver ı güncellediniz mi?

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

driverları kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü, teşekkürler :)

pc o kadar uzun süredir sorun çıkartmıyordu ki driver kaldırıp tekrar yüklemek aklıma bile gelmedi :|

Nikoteen tarafından 27/Oca/19 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1620 Toplam Mesaj: 9
kırmızı çizgi şerit online izleme