folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kis 2011 3 Aylık Yasal Lisans

Kis 2011 3 Aylık Yasal Lisans

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Öncelikle https://www.computerbild.de/user/registrierung_13328.html?dlg_lmid=2367037 siteye giriyorsunuz arkadaşlar gerekli yerleri aşağıdaki örnekteki gibi doldurunuz.

Gerekli yerleri doldurduktan sonra mailinize onay linki geliyor ona tıklayınız..

Açılan sayfadan aşağıdaki gibi devam edin..

Mailinize keyiniz aşağıdaki gibi geliyor arkadaşlar hayırlı olsun hepinize şimdiden 3 aylık orjinal kis2011 keyleri

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

aynı şifreyi yolladılar ?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bende konuyu acacaktım ama sadece indirdiğiniz kis programında keyler calısıyor.. İndirdiğiniz kis'i turkce yapmakda şu aşamalardan geçiyor..

1. Kis 2011 Türkçeyi indirip kurun: http://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2011/kis11.0.2.556tr_tr.exe

2. 30 günlük deneme sürümünü etkinleştirin.

3. Kaspersky açılınca ayarlara girip dahili korumayı devre dışı bırakın.
    (Antivirüs korumasını devre dışı bırakmaktan bahsetmiyorum. Kaspersky'nin kendi kendini koruma özelliğini devre dışı bırakmalısınız. Yoksa Kaspersky cbi.dll dosyasını değiştirmenize izin vermeyecektir.)

4. Kaspersky'yi veya bilgisayarı sakın kapatmayın. Sıradaki işlemler yapılırken açık olmalı.

5. CBE sürümün cbi.dll dosyasını buraya upload ettim. Buradan indirin ya da bana güvenmiyorsanız CBE sürümü sanal bilgisayara falan kurup Program Files'a girip alın.

6. Şimdi C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2011 klasörüne gidin.

7. Klasördeki cbi.dll dosyasını silin veya daha sonra geri dönüşü olsun diye adını değiştirin. Mesela "cbi.dll.eski" yapabilirsiniz.

8. CBE sürümünden aldığınız cbi.dll dosyasını klasörün içine atın.

9. Şimdi Kaspersky'ye geri dönün. Güncelleme yapın.(İlk kez güncelleme yapacağınız için 70 mb kadar sürüyor.)

10. Güncelleme bitince 3. adımda devre dışı bıraktığımız dahili korumayı etkinleştirebilirsiniz.

11. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılınca Kaspersky deneme sürümünün iptal olduğunu göreceksiniz, panik yok. CBE sürümü için olan lisans anahtarlarını girin. Kabul edecektir.

Tebrikler, tamamen Türkçe Kis 2011'iniz oldu....  (PESSIMIST03 üyesinden alıntıdır..)

Toplam Hit: 1219 Toplam Mesaj: 3