Kış İçin Özel Karışım İçeceği Hazırlıyorum.
-
Hocam sizden bol vitaminli özel karışım tarifi istiyorum , 5 lt su şişesine özel karışım hazırlayıp her sabah evden çıkarken akşamlarıda yatarken birer bardak içicem. Bildiğiniz vitaminli sebze meyve vs... benimle paylaşırsanız sevinirim. Sizinde fikirlerinizi almak isterim
-
herbalife shake :D daha doğal we witaminlisini bulamıycağına kalıbımı basarım :d
-
1. bir su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı süzme bal dök. karıştırıp sıcak bir şekilde iç. bu seni sıcak ve dinç tutar. 2. bir su bardağı sıcak sütün içine 2 yemek kaşığı bal dök. içine 1 tane yumurtanın sarısını koy. karıştırıp iç. bu seni hem sıcak tutar hemde enerji verir. 3. soğuk algınlığı varsa nane limon kaynat. yarım limon, kabuğuyla birlikte rendelenmiş ve sıkılmış olacak. 2 çay kaşığı nane ile 2 dakika 1 su bardağı suda kaynat. biraz şeker katıp iç. bu soğuk alğınlığına bilhassa ağıza mideden acı su gelmesine, soğuk algınlığından kaynaklı mide bulantısına çok iyi gelir. yarım saatte bulantı gider.
-
Sağolun , Diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum . (Benim açtığım konular neden portalda çıkmıyor? )
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------Sağolun , Diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum . (Benim açtığım konular neden portalda çıkmıyor? )
-----------------------------hocam senlik bişey yok genele açılan konular anasayfada gösterilmiyor artık
-
takipteyim.ihtiyacım olacak
-
portakal nar sık sık iç.
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------takipteyim.ihtiyacım olacak
-----------------------------Takipdesin de portalda çıkmadığından konunun hit alıcağını sanmıyorum : )