KIS (Kaspersky) İnternete Bağlantı Problemi
-
kaspersky 8.0.0.506 kurulu makinada önceleri(formattan önce) hiç problemsiz çalışırdı şimdi koruma açıkken internette giremiyorm ama korumayı durdurup girebiliyorm nasıl bi çözümü olabilir.
-
kaspersky bozdu kendini eskisi gibi deil avastı tercih ederim.
-
ie'yi yasaklamışsındır hocam.. kaspersky ayarlardan kurcala biraz kara listeden çıkar onu yada kaldır yeniden kur..
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------avast varken virüs ve trojanlar bilgisayarda halay çeker.. :) kaspersky nasıl bozdu hocam kendini olmazsa 7,0-125 sürümünü kurabilirsin..
-
hoca avira kullanıyorum saat de 10 mb veri çekiyo kotanın a.q
nod 32 ayda 1 gb a yakın çekiyo kotanın a.q koyuyo
avasta virüs yediriyom hiç görmüyo bile
avg felan geçti artık en ufaklarını yiyo
en sağlamı yine underzero virüs girince bağlanıp temizliyo kotada yemiyo:D
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------avast varken virüs ve trojanlar bilgisayarda halay çeker.. :) kaspersky nasıl bozdu hocam kendini olmazsa 7,0-125 sürümünü kurabilirsin..
-----------------------------yapma dayi avast demek nedemek canım bide zemana var uff virüsü siker atar valla ikisinide kuracan pcye.
-
sildim tekrar kurdum yine olamdı.ne ff nede ie8 girebiliyo internete msnde yok. kendinide update edemiyo. block network traffic de açık değil.
edit : mümkünse antivirus savasına donmesin lutfen
-
up
-
Bended oldu aynı sorun kaldırdım geri yükledim düzeldi. Ayrıca avast denedim bi ara bilgisayarın amuho goydu :))