Kısa Film Jeneriği İçin Pixeli Yüksek Fotoğraf Lazım
-
Arkadaslar after effects ile kısa film yapmayı düşünüyorum. Filmin jeneriğini önce yapıp faceye vericem. jenerik için resim lazım. ben biraz baktım bulamadım bana yardımcı olun :) jeneriğin konusunu yazayım buna uygun bi hd veya pixeli yuksek foto bulun :)
Böle korku filmlerinde ürpertici mekanlar olurya (aşağıda örneği var) işte o resime bi adam videosu yerleştirecem yalnız uzak olucak kameraya. sonra Kamera adama yaklaşacak adam birden alev alacak fire man olucak yani o anda şimşekler çakıcak bazı efektler vericem adam alev alev yanacak sonra bi kaç yazı gececek kamera uzaklaşmaya başlayacak bu esnada adam eliyle bi hareket yapıp alev fışkırtacak alev tüm ekranı kaplayacak daha sonra Final yazısı gelecek jenerik biticek..
Edebiyatım kıt oldugu için anlatamadım ama böle bişiler işte :)) öncelikle resime nasıl o adamın videosunu eklicem tam bilmiyorum ama biraz arastırma yapıp teknik bilgimle halledeceğimi düşünüyorum.
After efects uzmanları bu jeneriği nasıl yapıcağım hakkında bazı alternatifler varsa söyleyebilir bana..
resim bu

Bu resim tam istediğim bi resim hatta süper olucak ama kamera yakınlaştığı zaman görüntü çok bozulur bu resimde o yuzden pixeli yuksek bi foto lazım buna benzer...
yardımlarınızı bekliyorum...
-
arkadaslar resim bende gözükmüyor ama adresi bu

-
-
Liseler arası kısa film yarışmasına mı katılacaksın hocam ?
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Liseler arası kısa film yarışmasına mı katılacaksın hocam ?
-----------------------------
yok hocam hobi amaçlı arkadasla bi kaç senaryo yazdık öylesine çekeceğiz yaz gelince...2 tane cekeceğiz 1 i özel efektlerle süslenmiş fantastic - bilim kurgu 2. si de aşk hikayesi :))
edit: hocam 3. verdiğin resim süper ama pixeli düşük zoom yapınca kalite bozuluyo 2000-4000 pixelli bi resim arıyorum. yardımcı olun lütfen :) arsivlere bi bakın
-
Hocam özel efektlri nasl ayarlıysnz ? bende çekmeyi düşünüorm ama Kamera hariç prog falan war mı ? warsa yardımcı olrsanız seviniim.. Gerek montaj gerek efekt vs vs... Teşekkürler
-
adobe after efect bu ısın piridir gorsel egıtım setlerınden faydalanırsan saglam ısler cıkartırsın bana guven :)
-

Edit:

-
http://www.sxc.hu/
-
aslında kendim yapıcaktım ama daha profesyonel olması için bi elemanla anlaştım... 300 ytl ye özel efekt + jenerik + Sound halledecek. biz sadece çekim işini yapacaz. benim teknik bilgim henuz taze ve pretiğe dökülmemiş eleman kanallara video hazırlayıp satıyo... :))
Ve resimler için farklı açılardan çekilmiş aynı mekan olması gerekiyomuş. o yuzden bu resimleri kullanamıcam ama baska ae projelerinde kesinlikle kullanıcam hepsini kaydettim saolun varolun. bu arada özel efekt işi kolay değil 3-5 ders izlemeyle yapılamıyo sahsn ben 3-4 aydır ugrasıyom fakat tam anlamıyla amator bile olsa iyi yapamıyom. eger arkadaslarınıza izletip vay canına süper olmuş dedirtecekseniz uzman birine yaptırın kısa filmlerin efektlerini... 300-400 arası fiyat değişiyor...
Ben kendim yaptım ama bn bile güldüm çok çok amator olmuş...