Kısa Film Projesi - Küçük Bir Uyanış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhabalar

güzel olduğuna inandığım bir senaryom var ve çalınma ihtimaline karsı buraya yazmıyorum...

senaryom için iki kız iki erkek oyuncu gerekiyor ... projeye dahil olmuş iki kişi var su anda sarper ve ben ...

bu tür projeler destek aldığı ve çekenlerin/oynayanların gelecek vaadetmesi durumunda fırsat yakalayabileceği için çekicez amacımız sadece eğlenmek değil ama tabi eğlenicezde...

katılmak isteyenler lütfen eklesin msne : yarasurat[at]gmail.com

not: sarper filmde oynamaz bu yüzden hala iki kız bir erkeğe ihtiyacımız var tabi birde bu olaydan anlayan yada anlamak isteyen kişilere ama kalabalıkta olmamak gerek...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

yazmayı unutmuşum istanbulda çekicez... katılımcılara göre semti belirleriz...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

İstanbulda olsam kesin katılırdım hocam.Merak ettim nasıl bir kamerayla çekeceksiniz.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

bu konuyu bıraz acarsan ıyı olur. ben katılmak ısterım sen yeterkı bıraz ac su konuyu nedır nasıl olur nerde olur. Maksat Degişiklik olsun :)

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:
    -----------------------------

bu konuyu bıraz acarsan ıyı olur. ben katılmak ısterım sen yeterkı bıraz ac su konuyu nedır nasıl olur nerde olur. Maksat Degişiklik olsun :)

-----------------------------

editttt

Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 5