Kısa Film Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

deneme ve eğlenme amaclı arkadaşlar arasında kısa 10 15 dk lık kısa bi film cekmek yani deneme istiyoruz.elimizde senaryomuz var komedi olmasını istiyoruz senaryo için fikirlerinizi bekliyorum....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

"elimizde senaryomuz var komedi olmasını istiyoruz senaryo için fikirlerinizi bekliyorum...."

senaryoyu söylemeden mi fikir bekliyorsun (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek

wrongly bunu yazdı:
    -----------------------------

"elimizde senaryomuz var komedi olmasını istiyoruz senaryo için fikirlerinizi bekliyorum...."

senaryoyu söylemeden mi fikir bekliyorsun (:

Eğer senaryoyu paylaşırsan eklenek yer varsa elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

yanlış yazmıişım orda klavyede prblem var zaten hemen düzeltiyorum cok özürdilerim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek

5 kuruş etmez bu çektiğine değmez ne düşünceyle yazdıysan foruma bırak tahribat ı böyle konularla çöpluge cevirme kaybol git!!!!!!!!!

"FeaR oF ThE DarK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zomby3073 bunu yazdı:

5 kuruş etmez bu çektiğine değmez ne düşünceyle yazdıysan foruma bırak tahribat ı böyle konularla çöpluge cevirme kaybol git!!!!!!!!!

bu ne şiddet bu celal yeni bu işte daha neyapcagını bilmiyodur belki . edit: tarihe bakmadım konuyu hortlatmışın hoca

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 6