folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kısa İngilizce Çeviri

Kısa İngilizce Çeviri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Sayın Muridler, daha önceden klübümüzde oynamış bir futbolcu taraftara mail atmış, klübün geleceği açısından önemli bir mail. Çevirisini yaptım ama tam anlaşılır olmadı vakti olan varsa çevirebilirmi acep? Teşekkür ederim şimdiden.

Spoke with Fifa direct today for assistance in receiving my Ankaragücü wages they will fax me something in the next few days. It’s hard to believe that a club can get away with this kind of thing not only with me but so many other players also.

I am out of contract and could have easily have gone back to Ankaragücü to finish my career at a place where the fans appreciate me but instead I continue to wait for my wages nearly 4 years late!! While they languish at the lower end of the 2nd division..

Need to get denzels zit sorted before his birthday… It’s getting bigger everyday

Tiger and Rory back playing this week… Would love to go watch the masters tournament in a few months…

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı

Bugun ankaragucunde kalan maaslarimi alma konusunda Fifa direktoruyle gorustum (konustum).

Birkac gun icinde bana biseyler faxlayacaklar.

Kulubun boyle biseyden hic sorun yasamadan kurtulmasina inanmak cok guc, ustelik sadece benimnle degil diger bir suru oyuncuylada.

Kontratim bitti ve rahatliklada taraftarlarin beni sevdigi ankaragucune kariyerimi bitirmek icin tekrar gidebilirdim, 

Fakat bunun yerine, 4 yil gecikmeli olarak maaslarimi almayi bekliyorum...

Tamda onlar 2 ligde asagilarda languis ederken

(!!!!!! languis - yaragi yerken demek heralde :D ama tam bilmiyorum ne demek buraya onu yazacaksin !!!!!!!!!!!!!)

Dogum gunu icin Denzelin zitini ayarlamam lazim (zit ne demek bilmiyorum onemli degil bul internetten yaz),

hergun dahada buyuyor...

Tiger ve Rory tekrar oynamaya basladilar... Birkac ay icinde gidip master turnuvasini seyretmeyi 4 gozle bekliyoruz.

3 asagi 5 yukar boyle bisey olmasi lazim yani...

garga tarafından 22/Oca/13 04:09 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Bide ayip odeyin adamin parasini :) kim bu ? Haha..

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

FIFA ile, Ankaragücü'nden alınacak ücret ile ilgili olarak yardımcı olmaları amacıyla yaptığım görüşmelere göre onlar bana bir şeyler fakslayacaklar. Sadece benle olmayan, aynı zamanda başka oyuncularla da yaşanan bu tip olaylardan klübün paçayı kurtarmasına inanmak zor. Kontratım bitti ve rahatlıkla fanlarının beni uygun gördüğü bu takımdaki kariyerimi bitirip Ankaragücü takımına geri dönebilirdim ancak bunun yerine 4 yıldan uzun süredir maaşım için beklemekteyim!! Hem de bunlar 2. ligin alt sıralarında sürünürken...

Bundan sonrası biraz saçma geldi, ne alakaysa :)

Denzel'in (sanırım isim) sivilcesini kontrol altına almak gerekiyor, her gün biraz daha büyüyor.

Tiger ve Rory bu hafta oyuna geri döndü. Birkaç ay içinde bu ustaların olduğu turnuvayı izlemek isterdim.

Belki yanlış anladığım kısımlar olabilir. Kusurumuz var ise affola.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Çok çok teşekkür ettim.

Ayrıca bu oyuncu eski İngiliz Milli Futbolcu Darius Vassell. Biz borcunu ertelesin, transfer yasağımız kalksın diye mail atmıştık Vassell'e ama o erteleyecek gibi gözükmüyor anlaşılan.

Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 6