Kısa Mesafeye Yolcu Almıyanlar Yandı :)
-
İstanbullular hakkını aradı, taksi ve dolmuşlara ruhsat iptaline varan cezalar kesildi.
Boş olduğu halde taksiye yolcu almayan taksiciden son durağa kadar gitmeyen minibüsçüye kadar İstanbullunun şikayetçi olduğu ihlallere trafik cezası yağdı
Yolculara kaliteli ve kurallara uygun hizmet sunmayan minibüs ve taksilerin yeni kabusu, trafik zabıtası oldu. Emniyetin trafik polislerinin yanı sıra 5326 Kanuna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nca yapılan denetimlerde, 427 adet hususi otomobil, 95 adet servis aracı, 72 adet taksi, 138 adet minibüs, 52 adet otobüs ve 86 adet kamyon olmak üzere toplamda 703 adet korsan taşımacılık yapan araca 448 YTL para cezası ve 15 gün trafikten men cezası verildi.Boş olduğu halde kısa mesafe veya başka sebeplerle yolcu almayan, taksimetre açmayan ve müşteri ile pazarlık yapan 289 adet ticari taksiye ve tahsis edildiği hattın son durağına kadar gitmeyen veya hat ihlali yapan 352 minibüse ruhsat iptaline varan cezalar kesildi.
bugün en çok sevindiğim haberlerden biri oldu .yoksa bazı taksiciler felan harbiden müşteri seçer oldular.:|
-
nerde olmuş türkiyedemi dış devlettemi :) hayretler içinde kaldım şahnsen
-
Çok iyi bir uygulama olmuş, gecenin bir körü taksiciyle birbirimize girdiğimiz zamanar olmuştu :/
-
Peki nereye şikayet edebiliriz. Kavacıkdan Göksu evlerine Gitmek için baya bir zorluk çekiyorum hergun 3 taksi şikayet edebilirim.
-
oh iyi olmus gercekten sikayet edilecek biyer var mi?
-
valla ist ye geldiğimde şaşırmıştım saat 15,30 gibi bi zaman diliminde taksi bulamıodum:D sanırsam onların şöför değişim saatleri o zamana denk geliomuş:S lan kimin aklına uyarak o saatte şöför deişimi yapıo bunlar bizim burda sabahın körü ve gecennin bi yarısında deişio şöförler :S
-
holy dert yanıyodu bu konuda, iyi bari rahatlar artık :)
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------
oh iyi olmus gercekten sikayet edilecek biyer var mi?
-----------------------------Taksi şikayet : 283 65 46