folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Kısaltılmış Her Link Linkbucks'a Gidiyor

Kısaltılmış Her Link Linkbucks'a Gidiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar sadece chrome'da olan bir sorun. twitterdaki t.co, goo.gl uzantıları dahil tüm kısaltılmış linklere tıkladığımda linkbuck'a yönleniyor. Bilgisayara virüs bulaştırdığımı sanmıyorum her şeyi dikkatle yüklerim zaten bilgisayarımda visual studio, office vs haricinde bi yazılım da yok hepsi microsoft'un yazılımları. Chrome eklentilerimin hepsini devre dışı bıraktım yine de devam ediyor problem. Kafayı yemek üzereyim paranoya oldu artık kısaltılmış linklere tıklayamıyorum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

kayıt defterine regedit'e gir bi linkbucks diye arat bi çıkacak mı birşey ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

hocam bulamadı, hatta şöyle ilginç birşey söyleyeyim aynı sorun telefonumda da var. telefonda kısaltılmış linklere tıkladığımda yine linkbucks'a yönleniyor. telim android. olayın google'ın ipneliği olduğunu düşünmeye başladım artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

bende de buna benzer bi problem olmuştu regedit ten halletmiştim. Anlayan biri cevap verir birazdan heralde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dns kullanıyorsan TTnet'in kendi dns adreslerine geç hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 737 Toplam Mesaj: 5