folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kişi Araştıma

Kişi Araştıma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek

Ben birisini araştırmak istiyorum ama kişinin bende bilgileri sadece isim ve soyadı bulunmaktadır acaba ben nasıl kişi hakkında bilgi edınebilirim.Ayrıca  bu kişi yurt dışında yaşamaktadır .Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ne tür bi araştırma...ne tür bir bilgi lazım?facebookta kayıtlı olabilir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    malesef hocam facebook üye degil istediğim bilgıler evli mi bekar mı şuç işlemiş mı falan diye ve kendısı  yurt dışında yaşıyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    facebook ve msn adreslerı elımde bulunmaktadır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    neden araştırıyosun bakayım kesin erkektir ve ablanla falan evlencektir yada yakın akrabanla :P şaka biryanada zor dostum ya büyükelçilikte tanıdıgın olacak yada telefon operatorleri falan olacak orda çalısan yoksa zor.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 601 Toplam Mesaj: 6