Kişi Hakkında Nasıl Bilgi Edinilebilir?
-
Tahribatta ,iskopiçx ve youtube şerefisizi Pkk lıyı deşifre eden değerli yöneticiler varken, birşey sormak istiyorum.
Kişi hakkında bilgi edinmek için (fotoğraf, adres, ilk evcilhayvanının adı, babasının adı vs..) ipuçları var mı? Varsa bunları bizlerle paylaşabilir misiniz?
Eminim ki bu konuda en büyük iş bizlere düşüyor. Arama motorları ve kıvrak zekaların bulumayacağı şeyler çok da fazla olmasa gerek fakat benim öğrenmek istediğim, ComputerWolf ya da diğer arkadaşların, bu konuda bizlere tavsiyeleri olabilir mi?
Sağolun. -
Valla şunu söyleyim, eğer isko ile uğraşıorsan en sevdiği hayvan balık :) ilk evcil hayvanının adınada kendi ismini yazıyor :)
-
Hoca bak simdi sana ne anlatıcam.. 1 arkadas , onun kız arkadası ve beni tehdit eden bi eleman vardı..benim sonradan haberim oldu...işte bilirsin cezaevinden yeni çıktım kendinize dikkat edin gibilerinden..
öğrendiğimin 1 haftasında msn sine el koydum..msn sini çalarken sakın cookkiee vs baska yol düşünme..düşüneceğin tek yol fake olsun..direk sana gelmesi lazım şifresi..herneyse ben öyle yaptım çünki..neyse geldi şifresi..bi cep telefonu numarası..muhtemelen kendisinindir..profil de isim soy isim kabak giib çıkıyo ztn..
daha sonra maillerini kontrol ettim..bi tane arkadaslık sitesine üyeymiş bu amele..aktive kodu gelmiş mailine ama aktif etmemiş bu yani kullanıcı adı ve şifresi görünüyo..ii dedim ben aktif ettim..bu arada şifresi bi ev/iş numarasıymış..neyse girdim siteye profile daldım direk..önce konya da oldunu ve ilçesini öğrendim çünki yazmış..daha sonra profildeki avatarı kendi resmiydi harbi aptal sıpası ama abartısız..
en son yaptıgım şey...google de numaradan adres bulmak die aratıp o bahsettim ev/iş numarasından nerde oldugunu öğrenmem oldu ... artık o kendine dikkat etsin :) -
Valla hocam bulacagin kisi hakkinda eline hangi tip bilgiler varsa ,yontemde ona gore degisir...Simdi basit bir telefon hikayesianlatayim sana,bir arkadas asik olmus ,kizin babasinin adini soyadini biliyor ama telefon numarasi 118'de kayitli olmadigi icin bilinmeyen numara servisinden yararlanamiyor...hemen senaryoyu kurdum...
Kizin oturdugu semti biliyoruz ,muhtarligin telefonunu ogrendik klubeden aradim muhtari ,iyi gunler ben nufus mudurlugunden xxx bey ,bazi kayitlarda karisiklik olmus incelememiz gerek(artik muhtarliklarda pc varya mahalle kayitlarini tutuyor)...ben memur edasiyla aceleci davraniyorum ki muhtarin soru sormaya firsati olmasin...muhtar tamam kayitlari actim bilgisayarda falan dedi...ben kizin babasinin adini soy adini soyledim...aile kutugu cikti..muhtara soyledim bu kaydi kontrol edelim yanlislik varmi diye ....anne adini yanlis soyledim herhalde tam hatirlamiyorum neyin yanlis soyledigimi ama birseyi bilincli olarak yanlis soyledimki hata ciksin ortaya...muhtar yiyenim annesinin adi x degil y dedi....tamam o zaman bunu duzeltelim biz dedim...sonra devam ettik cocuklara gectik kizin adi falan..neyse sonra..muhtar bey bu ailenin telefonunu verirmisini arayip aileye karisikligi bildirelim gibisinden sozler soyledim...muhtarda ailenin telefonunu pat diye verdi...boylece 118 de kaydi olmayan teelfonu aldik...
Boyle yuzlerce olay anlatirim sana ama bir ise yaramaz,cunku bir kisi hakkinda bilgi bulmak cok zor degil gercekten kolay ,elindeki malzemeleri dogru olarak kullanman yeter...yani eldeki bilgilerin fazlaliginin onemi yok dogru kullanacaksin, bu teror olayiyla ilgili sadece birtek yorumdan ulastik diger bilgilere...
Birkere kafa pichlige basacak :) ,hayatin aciklarini cok iyi gorebileceksin ,daha dogrusu insanlari cozumleyeceksin...abi yaz yaz co kuzun surer,eger arayacagin birisi varsa elindeki bilgileri yaz hemen senaryo kuralim :)
-
Baba mirc sitesinin sahibini delirtmek istiyorum tek istediğim bu. Gidebileceğim yere kadar gitmek istiyorum.
Adamın resmi felan zaten sitede var. Hatta akrabaları'nın resmi felan da var. Mesela bana adamın gizli sorusu lazım. Bunun için gereken tek şey, ilk evcil hayvanının ismi. Tabi bunu kasten yanlış yazmış da olabilir adam ama hayvanlara karşı ilgili bir insan olduğunu biliyorum. Özellikle papağanlara karşı bir ilgisi var mesela adamın. Bu yüzden gizli sorunun yanıtının gerçek olabilme ihtimali yüksek. Gerekirse sonradan fake de kullanabilirim fakat benim gizlenme gibi bir derdim yok. Adam amerikali, google-earth'den evini bile buldum ama adamı gidip öldürcek değilim. Bana sanal alemdeki bilgileri lazım.
Adamın Sitesinin Whois Bilgileri:
Registrant:
michael isch
8802 Tamarisk Cir.
westminster, California 92683
United StatesRegistered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: ENCHATMENT.COM
Created on: 06-Feb-04
Expires on: 06-Feb-08
Last Updated on:Administrative Contact:
isch, michael silver_enchat@hotmail.com
8802 Tamarisk Cir.
United States
7148931689 Fax --Technical Contact:
isch, michael silver_enchat@hotmail.com
8802 Tamarisk Cir.
United States
7148931689 Fax --Domain servers in listed order:
NS1.WEBNOS.NET
NS2.WEBNOS.NET
Ayrıca; irc serverinin da adresi : irc.enchatment.com
Adama gıcık olmamın nedeni de ırkçı davranmaları. Küfretmedikleri bir değerim kalmadı (din, ulus, anne, sülale, vs..) Ben de sadece dinledim, son gülen iyi gülebilsin diye. Umarım son gülen de ben olurum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.