Kişi Listemi Düzene Sokmak İstiyorum :(
-
msnimde 1300 yaklaşan bir kalabalık oluştu
ve bakıyorumda bunların çoğu msn açmıyor 1300 ününde hepsini tanımıyorum
şimdi asıl soraya geleyim
ben listemde 2 aydan fazla online olmamış kişileri tespit etmek istiyorum ve sonra onları silmek bunun için bir yol varmıdır ya da nasıl öğrenebilirimdevamlı hepsinintakibini yapmam takdir edersiniz ki çok zor
çözğmğnğ bilen müritlere danışmakisterim ne yapmam gerek?
-
Yeni bir msn adresi al ve iletine yaz yeni msn adresim bu diye ekleyenler senin listende gercekden olması gereken kişiler olucaklardır.
-
o yazının bir ay kadar durması gerekli sanırım çünkü 1300 kişinin online süreleri hep farklı olacaktır
-
hoca dmsn diye bi pro var. onun ayarlarında senin listende olupta senin onların listesinde olmadığın elemanları, onların listesinde senin olduğun ama senin listende olmayanları... felan gösterip bu elemanları topluca silmene olanak veriyor. msn messengerin yerine bile kullanabilirsin çünkü msn messenger'a discovery ve plus yüklediğinde dmsn i ancak yakalayabilkiyorsun özellikler olarak. ben kullanmıyorum gerçi.
-
flood bunu yazdı:
-----------------------------msnimde 1300 yaklaşan bir kalabalık oluştu
ve bakıyorumda bunların çoğu msn açmıyor 1300 ününde hepsini tanımıyorum
şimdi asıl soraya geleyim
ben listemde 2 aydan fazla online olmamış kişileri tespit etmek istiyorum ve sonra onları silmek bunun için bir yol varmıdır ya da nasıl öğrenebilirimdevamlı hepsinintakibini yapmam takdir edersiniz ki çok zor
çözğmğnğ bilen müritlere danışmakisterim ne yapmam gerek?
-----------------------------hemen messenger plus! Live yüklüyosun aga..
özelliklerde "kişi listesi temizleyicisi" diye bi başlık var..tıkılıyosun.."kişi adı,e-posta,son çevrimiçi,son sohbet,listesindesiniz" diye başlıkları olan bi pencere açılıyor..oradan isteidğin adresi seçip siliyosun..yani aradığından fazlası var;)
-
MSN plus yukle kişi listesi temizleyici var. 1 hafta beklersin sonra silmeye başlarsın
Edit:özür üstekı arkadasta söylemiş
-
çok teşekkür ederim deneyeceim