Kısık Atesde 15 Dakika..
-
harika bi filim turk sinemasından beklenmeyecek türden bişiy..ne kadar gelişmişiz.. bi ara gülmekden kopdum bi ara ağlıcak gibi oldum..
-
izlemedim
-
tahri sinama günleri yapalim yapalim haciilar.. (: toplu biletten indirim yaptırırız (:
-
hoca ben bu kadar güzel bi film beklemiodum gerçekten bi harika herkese tavsiye ederim
-
olay örgüsü bence çok iyi.dumur oldum izlerken.sanki Tarantino"nun filmlerindeki bölüm bölüm anlatılan ve can alıcı şekilde bağlanan kurgular gibi.bir de Haluk Bilginer,Metin Akpınar kalitesi ortada zaten.ilk perde de biraz monoton gidiyor, ikinci perdeye hazırlık için.ikinci perde müthiş...
sonuç itibariyle iyi film ;) -
sadece haluk bilginer ve ata demirer'in sahneleri icin bile gitmeye deger :) mukemmel bi film
-
toplu sinema günleri iyi fikir
hepimiz tahribat tişort giyip belli saatlerde film izleyelim
uyar -
GLaDio
-Hangisi abi?? -
walla en son şanslı slevın a gitmiştim cok super dı son zmanlarda izledigim en ii filmdi bunun da pek guzel olacagını beklemıodum ama iiymiş aysun kayacı da wardı dimi:)
Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 10