Kişilik Envanteri Testleri
-
arkadaşlar iş görüşmelerinde kullanılan kişilik envanteri testlerini nerden bulabilirim ? yada buna benzer testleri nerden temin edebilirim?
-
kariyer.nette boyle bir test var ancak sonucunu ogrenmrek icin para odemen gerekli
-
Bende var, bulursam eklicem
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
kariyer.nette boyle bir test var ancak sonucunu ogrenmrek icin para odemen gerekli
-----------------------------küçük bi kısmını gösteriyordu detayı için de para ödetiyordu sanırım fakat iş görüşmelerinde kendi hazırladıkları enwanterleri yapıyorlar genelde o sebeple kariyer.netteki de çok güwenilir değildr yani net sonucu 1 2 soruyla weremez
-
Burayı alayım. Yemeğe gidiyorum şimdi dönünce link atıcam.
-
İş görüşmelerinde kullanılanları bilemiyorum ancak sıklıkla kullanılan Hacettepe kişilik envanteri ve MMPI'dır. MMPI değerlendirmesi karmaşıktır. Ancak hacettepe kişilik envanteri zor değil yine de uzmanın değerlendirmesi daha sağlıklı bilgi verir.
-
İşe yarar bir link buldum.
Onun haricinde birde böyle bir değerlendirme formu var
-
is basvurularında genellikle kullanıyorlar amacım bu testler hakkında bilgi edinmek neler soruyorlar neye göre yorumluyorlar gibi. kariyer de cok kücük bir bölüm var kapsamlı olan paralı tabiki.
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------
is basvurularında genellikle kullanıyorlar amacım bu testler hakkında bilgi edinmek neler soruyorlar neye göre yorumluyorlar gibi. kariyer de cok kücük bir bölüm var kapsamlı olan paralı tabiki.
-----------------------------Anladım. Ancak iş başvurularında adamın kriterleri farklı oluyor bu sebeple de; ''neye göre değerlendiriyorlr'' dersen bunu sadece tanrı bilir.