Kışın Yalovada Oturan Veya Universiteye Giden Müridler Buraya
-
Arkadaşlar kışın yalovadayım yalova meslek yuksek okulu varmış orası tuttu bilgisayar programcılıgı orada oturan veya okuyan varsa konudan yada pm den benimle iletişime geçerseniz sevinirim yalovada ev kiraları nasıl okul hakkında biraz bilgilenmek istiyorum yalovada kışın ortam nasıl gece eğlencesi falan filan clublar var mı biraz bilgilendirirseniz sevinirim inşlah iyi ve güzel arkadaşlık kuracağım muridler vardır şimdiden teşekkürler hayrırlı ramazanlar...
-
Up
Yeni bir eğitim yılı daha başlıo off off.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Up
Yeni bir eğitim yılı daha başlıo off off.
-----------------------------
yalovadan mısın dostm yoksa manisa mı profildki gibi -
ev kriralari 350 - 500 arasi bildigim kadariyla. üniye yakin toki evleri var ordan tutablirsin 400 e. eglence hayati yok ama haziran ayinda cinarck semalarinda takilirsin bol bol club beachclub ler var. bu sene sapphire de geldi clubler tamamlandi. sahilde gezerken yalovaçocuguna ters bakma : ))))
-
yalovada oturan yada okulda okuyan murid yok mu başka
@NiCo
farketmez dostum bizim amacımız artistlik değil dalgamıza bakarız bizde BURSA /Gemlik Cocuğuyuz .D
eywallah verdiğin bilgiler için
-
Bende Bursa/Nilüfer çocuğuyum.
Yalço farklı birşey :) aman bilgilendireyim dedim.
Hafife alma! Deşerler adamı fena.
-
hayırlı olsun hoca. ben çiftlikköydeyim. üniversitenin yakınlarında evler en fazla 300-400 civarıdır.. üniversitenin orda hayat yok zaten.
kışın yalova ölü.. sahilde nargile kafeler publar var. kafelerin müdavimi olur çıkarsın. öyle kulüp falan yok merkezde.
kulüp istiyosan çınarcıkta kale var kio var. onlar da kışın belli partiler dışında iş yapmaz.
yalova tam okumak için gelincek bi yer aslında. sakin bi yer:)