Kişisel Gelişim Ve Aile Platformu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

2 gün evval açtım burayı . Türkiye ve Almanya'daki başta Türk ailelerinden gelen talep üzerine kuruldu.Genel amacı kişisel gelişime rehber olmaktır,bir çok kişisel gelişim dökümanını yayınlamayı hedefliyoruz.

Kişisel Gelişim konusunda hızlı bir paylaşıma başlanacak bi kaç güne,onun yanı sıra uzman bir psikologlada çalışılacak.
    Tahribatta aile babalarınında takıldığını biliyorum,o yüzden açtım aslında bu konuyu.Ne olur ne olmaz,içimizdekilerin işlerine yarayacak dökümanlarda bulabilir ve sizdekileride paylaşabilirsiniz arkadaslar...

Not: reklam olmaması için linki açık vermedim.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    İnceleyim, belki benim de yardımım dokunur. Çok hoş bir amaca hizmet ediyor gibi görünüyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    sağlam bi banner lazım gibi görünüyor..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    evet banner için üyelerinde tasarımlarının yer alacağı bir yarışma düzenleyip anket ile eklemeyi düşünüyoruz.

Yakın zamanda Mümin Sekman'ın Kişisel Gelişim kitaplarından parçalarda yayınlanacak,bilindiği gibi Türkiye'nin en iyi kişisel gelişim eğitmenlerinden biri kendisi.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 955 Toplam Mesaj: 4