folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kişisel Sitem Hakkında Öneri Ve Görüş

Kişisel Sitem Hakkında Öneri Ve Görüş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Öncelikle Merhaba;

Kişisel sitem ve projeler hakkında görüş ve önerilerinizi rica ediyorum :)

http://furkiak.com/

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

güzel gözüküyor

yukaridaki fotoğraf daha değişik olabilir diye düşünüyorum biraz uyumsuz olmuş ama sayfayı aşa inince güzel gözüküyor

gene o fotoğrafı diklemesine aynalayıp koyup denermisin 

yüzün dışarı değil sayfanın içine doğru dönsün

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

HTML5 / CSS3, PHP, ASP.NET, MYSQL, Open Cart, Wordpress, Muse, Photoshop, Flash, Dreamweaver, After Effects, İllustrator, Cinema 4D, MsSql, VB .NET, C#, JAVA, Borland C++

bunları bilen adamın kendi sitesini hazır şablon ile yapmaması daha şık olurdu bence.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

güzel olmuş

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ilk açılınca çok bir albenisi var.

resmin büyüklüğü yularıdaki sosyal ağın renkli birşekilde sıralanması hem tasarımsal hemde işlevli bir bölüm olmuş.

yukarı kısımı beğendim. aşağıya inilince menünün sabitlenmesi çok güzel

fakat eğitim hayatı dediğin yerden hemen önce resimin altına menü eklemelisin.

eğitimim/ hobilerim/ iletişim/ projelerim.... falan filan. hatta bu sabit menüdede olsun.

sonra siteye şimdiki haliyle devam edebilirsin.

bir önerimde başlıklarda karmaşa var zorunlu lise paylalço şehri  o kısımlar değişik güzlde ne bileyim tam anlmadığım bir sıkıntı var bulursam yazarım

projeler kısmını hiç anlamdım başlıkların bir yerine birşeyler açıklama falan mı eklesen

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

HTML5 / CSS3, PHP, ASP.NET, MYSQL, Open Cart, Wordpress, Muse, Photoshop, Flash, Dreamweaver, After Effects, İllustrator, Cinema 4D, MsSql, VB .NET, C#, JAVA, Borland C++

bunları bilen adamın kendi sitesini hazır şablon ile yapmaması daha şık olurdu bence.

hocam muse üzerinden bir tasaramı baz oalrak yaptım açıkcası tasarım konusunda biraz odunum o yüzden :D

wert bunu yazdı

güzel gözüküyor

yukaridaki fotoğraf daha değişik olabilir diye düşünüyorum biraz uyumsuz olmuş ama sayfayı aşa inince güzel gözüküyor

gene o fotoğrafı diklemesine aynalayıp koyup denermisin 

yüzün dışarı değil sayfanın içine doğru dönsün

Aynalama yaptım hocam :D

futurist bunu yazdı

ilk açılınca çok bir albenisi var.

resmin büyüklüğü yularıdaki sosyal ağın renkli birşekilde sıralanması hem tasarımsal hemde işlevli bir bölüm olmuş.

yukarı kısımı beğendim. aşağıya inilince menünün sabitlenmesi çok güzel

fakat eğitim hayatı dediğin yerden hemen önce resimin altına menü eklemelisin.

eğitimim/ hobilerim/ iletişim/ projelerim.... falan filan. hatta bu sabit menüdede olsun.

sonra siteye şimdiki haliyle devam edebilirsin.

bir önerimde başlıklarda karmaşa var zorunlu lise paylalço şehri  o kısımlar değişik güzlde ne bileyim tam anlmadığım bir sıkıntı var bulursam yazarım

projeler kısmını hiç anlamdım başlıkların bir yerine birşeyler açıklama falan mı eklesen

yazılarda biraz düzenleme yapıcam hocam :D

furkiak tarafından 09/Ara/14 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 759 Toplam Mesaj: 6