Kişisel Sitem Hakkında Öneri Ve Görüş
-
Öncelikle Merhaba;
Kişisel sitem ve projeler hakkında görüş ve önerilerinizi rica ediyorum :)
-
güzel gözüküyor
yukaridaki fotoğraf daha değişik olabilir diye düşünüyorum biraz uyumsuz olmuş ama sayfayı aşa inince güzel gözüküyor
gene o fotoğrafı diklemesine aynalayıp koyup denermisin
yüzün dışarı değil sayfanın içine doğru dönsün
-
HTML5 / CSS3, PHP, ASP.NET, MYSQL, Open Cart, Wordpress, Muse, Photoshop, Flash, Dreamweaver, After Effects, İllustrator, Cinema 4D, MsSql, VB .NET, C#, JAVA, Borland C++
bunları bilen adamın kendi sitesini hazır şablon ile yapmaması daha şık olurdu bence.
-
güzel olmuş
-
ilk açılınca çok bir albenisi var.
resmin büyüklüğü yularıdaki sosyal ağın renkli birşekilde sıralanması hem tasarımsal hemde işlevli bir bölüm olmuş.
yukarı kısımı beğendim. aşağıya inilince menünün sabitlenmesi çok güzel
fakat eğitim hayatı dediğin yerden hemen önce resimin altına menü eklemelisin.
eğitimim/ hobilerim/ iletişim/ projelerim.... falan filan. hatta bu sabit menüdede olsun.
sonra siteye şimdiki haliyle devam edebilirsin.
bir önerimde başlıklarda karmaşa var zorunlu lise paylalço şehri o kısımlar değişik güzlde ne bileyim tam anlmadığım bir sıkıntı var bulursam yazarım
projeler kısmını hiç anlamdım başlıkların bir yerine birşeyler açıklama falan mı eklesen
-
Hybris bunu yazdı
HTML5 / CSS3, PHP, ASP.NET, MYSQL, Open Cart, Wordpress, Muse, Photoshop, Flash, Dreamweaver, After Effects, İllustrator, Cinema 4D, MsSql, VB .NET, C#, JAVA, Borland C++
bunları bilen adamın kendi sitesini hazır şablon ile yapmaması daha şık olurdu bence.
hocam muse üzerinden bir tasaramı baz oalrak yaptım açıkcası tasarım konusunda biraz odunum o yüzden :D
wert bunu yazdıgüzel gözüküyor
yukaridaki fotoğraf daha değişik olabilir diye düşünüyorum biraz uyumsuz olmuş ama sayfayı aşa inince güzel gözüküyor
gene o fotoğrafı diklemesine aynalayıp koyup denermisin
yüzün dışarı değil sayfanın içine doğru dönsün
Aynalama yaptım hocam :D
futurist bunu yazdıilk açılınca çok bir albenisi var.
resmin büyüklüğü yularıdaki sosyal ağın renkli birşekilde sıralanması hem tasarımsal hemde işlevli bir bölüm olmuş.
yukarı kısımı beğendim. aşağıya inilince menünün sabitlenmesi çok güzel
fakat eğitim hayatı dediğin yerden hemen önce resimin altına menü eklemelisin.
eğitimim/ hobilerim/ iletişim/ projelerim.... falan filan. hatta bu sabit menüdede olsun.
sonra siteye şimdiki haliyle devam edebilirsin.
bir önerimde başlıklarda karmaşa var zorunlu lise paylalço şehri o kısımlar değişik güzlde ne bileyim tam anlmadığım bir sıkıntı var bulursam yazarım
projeler kısmını hiç anlamdım başlıkların bir yerine birşeyler açıklama falan mı eklesen
yazılarda biraz düzenleme yapıcam hocam :D
furkiak tarafından 09/Ara/14 15:20 tarihinde düzenlenmiştir