folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Kişisel Sitemde Kullanmak Üzere Sade Tema

Kişisel Sitemde Kullanmak Üzere Sade Tema

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Başlıktanda anlaşıldığı üzere kendi kişisel sitemde kullanmak amacıyla sade bir wordpress teması arıyorum. :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

çok aradım taradım, twenty ten'den iyisini bulamadım. olmadı az da renklerle oynadın mı tadından yenmiyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

çok aradım taradım, twenty ten'den iyisini bulamadım. olmadı az da renklerle oynadın mı tadından yenmiyor.

yani utanmasan yiyeceksin he :)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

içime bile alırım =P ama gerçekten çok güzel. zaten kendinden geliyor diye beğenmedim başlarda. aradım aradım baktım gerçekten iyisi yok. çok sade bi o kadar şık. insanevladıyız işte bişey ayağına gelince kıymet bilinmiyor =) paralı olsa herkes arardı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

içime bile alırım =P ama gerçekten çok güzel. zaten kendinden geliyor diye beğenmedim başlarda. aradım aradım baktım gerçekten iyisi yok. çok sade bi o kadar şık. insanevladıyız işte bişey ayağına gelince kıymet bilinmiyor =) paralı olsa herkes arardı.

evet haklısın.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 671 Toplam Mesaj: 5