Kişisel Sitemde Menu Problemi (Wordpress)
-
Arkadaslar siteye fotobook eklentisini kurdum. tam bnm istediğim gibi faceden resimleri çekip sitede yayınlıyor. albumleri yani. bi sayfa oluşturup wordpreste sayfaya entegre ediyosun fotobooku.. fakat sorunum şu;
Her albumun ismini anasayfadaki Resimlerim sayfasının isminin altına yazıyor. tam anlatamadım ama bakınca anlarsınız... www.denizbegendik.com
şöyle olmasını istiyorum. sadece resimlerim sayfası olsun ben ona tıklayım albumleri göreyim. yani anasayfad albumlerin ismi yazmasın.. nasıl yapabiliriz veya buna benzer faceden resim çeken bi wp eklentisi varmı.. veya sizin kullandığınız herhangibi wp resim galerisi eklentsii...
Bide siteyi dha yeni açtım tema nasıl iyimi kötümü site hakkında yorumlarınızı alayım...
-
Göremedim :|
Ama görünmesini istemiyorsan ya yeni bi eklenti bulacaksın, yada oturup mevcut eklentiyi editleyip orasnı kaldıracaksın...
-
bahsettiğin eklenti görünmüyo bu bir
tema fena değil biraz geliştirebilirsin bu iki
renenin dediği gibi eklentiyi düzenleyebilirsin buda üç [:
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
bahsettiğin eklenti görünmüyo bu bir
tema fena değil biraz geliştirebilirsin bu iki
renenin dediği gibi eklentiyi düzenleyebilirsin buda üç [:
-----------------------------
hocalar eklenti hakkında nette hiç bi bilgi yok sadece kurulumu var. bi kaç kişide bu sorunu yasamıs ama cevap bulamamıs. Paragrafi yazan menunun altındakileri diyorum. sadece paragrafi yazsın album isimleri yazmasın sayfaya girdiğimde aynen şimdiki gibi olsun. eklenti çok süper fakat bu sorun olmasa :))eklentiyi editleyecek teknik bilgim yok hocalar bu arada... olsa amenna
-
beyler tamam hallettim. kurclaya kurcalaya istediğimi yaptım ama baya bi ugrastırdı.. teşekkürlerimi sunarak web sitem hakkında + ları - leri yapılması gerekenleri yazarsanız sevinirim. daha yeniyim bu işlerde.. sevgiler :)