Kişisel Web Sitesi Ödevi (Yardım Asp.Net)
-
kişisel web sitesi ödevim var bana bunun için güzel bir template yollayabilcek varmı kullandgnz varsada olablr sadece okln serverına upload edilcek baska yerde kullanmicam sadece ödev için
-
Free css templates diye aratırsan güzel basit konforlu templateler bulabilirsin hoca.
-
vakit buldukça uğraşıyırum mgsahin.com tamamen kendi kodlarım tasarımım
-
arıyorım bende ama güzel bişey bulamadm elinde olan varsa paylasabilrmi
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam o nasıl bir tasarım yahu, bence geri planı düz renk yapmalısın.
-
karakutu bunu yazdı:
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o nasıl bir tasarım yahu, bence geri planı düz renk yapmalısın.
-----------------------------hemserim hayatımda gördüğüm en tasarımı kötü sayfa bu :))
ama ilk projen sanırım asp.net i bende öğrencem ilerleyen zamanlarda ..
zaman ilerledikçe geliştirceksin tasarımı bunuda biliyorum kolay gele
-
adam tasarıma takmamışki ödev asp.net olduğu için detay sayfası, dinamik menu, yorum sistemi kasmış kendi kodlarıyla onları oturtcak tasarım arıyo
-
kerim bunu yazdı:
adam tasarıma takmamışki ödev asp.net olduğu için detay sayfası, dinamik menu, yorum sistemi kasmış kendi kodlarıyla onları oturtcak tasarım arıyo
-----------------------------O kajmerpac'ın sitesi değilki UCANTENEKE'nin sitesi
-
ya bana lazım bi tane ödev için template gallery falan olcak yardım edebilcek yok mu ya??