Kişisel Youtube Kanalım
-
yıllarca video montaj ile uğraştıktan sonra en büyük hayalini gerçekleştirmek için yküçükte olsa adım atmaya kararar veren bir muridim NEDİR o?kendi oyunu yapabilmek yada game art alanında 2d yada3d olabilirciddi işler yapabilmek bunun için çalışmalara başlamışken yaratıcılığımı geliştirmek birazda zaman öldürmek için bol bol oyun oyun oynayıp film dizi izliyorum bunlarıda öylesine yapmak yerine kayıta alıp paylaşma kararı aldım benkendine gamer diyen birisi değilim dostlar yada kanalım oyun kanalı değilabone çekmek için kamera karşısında dengesiz hareketler yapmayacağımsadece oyunumu oynayacağım şuan için oyun paylaşımları yapıyorum ama uzun vadede kanal film dizi analizi2d-3d oyun aset tasarımı üzerine olacak ilgisini çeken bereaber oynamak isteyen arkadaşları beklerim
NEDEN FİLM DİZİ ANALİZİ
herkesin zevki farklıdır ancak sırf video çekmek için birileri LOGAN FİLMİNİ ELEŞTİRİRSE tr DEKİ FİLM İNCELEME KANALLARINI KALDIRIP ÇÖPE ATARIM
https://www.youtube.com/watch?v=Txap8jBLlE8&t=14s
-
Hayırlı olsun kanalın, abone oldum. Naçizane 1-2 tavsiyede bulunmak isterim
Öncelikle ilk kazandığın parayı ekipmana harcarsan iyi olur, ses konusunu biraz düzeltmende yarar var. Videoları uzun uzun yüklemektense 1-2 bölüm şeklinde yüklersen daha iyi olur bence. Videolar ortalama 15 dakika olursa sıkılmadan izler insanlar. Bir de biraz daha canlı konuşursan güzel olur videoyu izleyen isteksiz çektiğini düşünebilir
-
tavsiyelerini dikkate alacağım tşk ederim