folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder KISITLANAN VE RADMİN İLE İZNEN BİR PC NİN İNTERNETE GİRME ŞANSI VARMI

KISITLANAN VE RADMİN İLE İZNEN BİR PC NİN İNTERNETE GİRME ŞANSI VARMI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LoveMagic
    LoveMagic's avatar
    Erkek
    ARKADAŞLAR BANA YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI
    BEN İŞYERİNDE DÖRT KİŞİLİK ODADA TEK İNTERMNETSİZ OLAN BİRİYİM BENİM BİLGİSAYARIM KISITLI SADECE SSK VE KURUMUN KENDİ LİNKİNDEN BAŞKASINA GİREMİYOR .BEN KENDİ OTURUMUMLA BİLGİSAYARIM VE ÖZELLİKLER GİBİ BİR ÇOK ŞEYE GİREMİYORUM AMA BAŞKA BİR ADMİN ŞİFRESİYLE BİLGİSAYARI AÇIYOM AMA BENİM OTURUMUMU ETKİLEMİYOR(İNTERNETE GİRME HARİÇ DİĞER ÖZELLİKLERİ YAPABİLİYORUM)YANIMDAKİ ARKADAŞIN KISITLI DEĞİL ONUN IP Yİ ALMA GİBİ VEYA DEĞİŞİK BİR ÖNERİ VEREBİLECEK ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYAÇ VAR BU ŞEKİLDE ZAMAN SORUNUINU ORTADAN KALDIRACAĞIM DAHA ÇOK TAHRİBATA FZAMAN AYIRABİLECEĞİM YARDIMLARINIZA...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yazıları küçült sonra konuşalım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eger bir domain yapisi varsa buyuk ihtimalle bir domain yapisi vardir sadece arkadasinin sifresiyle girebilirsin.
    senin kullanici adini kisitlamislarsa sadece yoneticiler bu kisitlamayi genisletebilir.
    oyle ip adresini degistirmek, proxy kullanmak falan pek bi fayda saglayacagini sanmiyorum.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    radmin var nerden biliceksin seni izlemediklerini.bence zararlı cıkarsın

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 1570 Toplam Mesaj: 4