Kısıtlanmış Wireless Kanalları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Komsudan intrnet cekiyordum, kalite biraz artsin diye kanallari degistiriyordum, 1-2 iyi kanal buldum neyse sonunda 1 den 13 e kadar ciktim 13 te tak baglanti gitti ne laptop ne ipad ne iphone bulamiyor modemi. Sorun channel 13 olmasindan kaynakli neredeyse eminim. 

Win7 de sanirim genelde 1-11 arasini tariyormus yazilimsal olarak. Bazi forumlarda sadece 9-11 araligini taramaya ayarla falan ibarelerini gordum yani anladigim kadariyla kisitlayip genisletmek donanim el verdigince mumkun. 

Amma velakin nasilini bulamadim. Nasil?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

La yukarı :(

edge'den bağlanıyorum, çok yavaş..

İntel wireless wifi link 4965AGN varmış laptopda. Bi google'layıverin hacılar :(

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Wi-fi de avrupa 11 kanal, abd ise 13 kanal kullanır. ilk 11 kanal aynıdır, üzerine 2 kanal eklenmiştir abd de. Bu yazılımsal değil donanımsaldır yani senin wi-fi alıcı-verici 11 kanalsa bunu yazılımla değiştiremessin.

Olgunisik tarafından 11/Kas/12 22:26 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

hocam wifi kartım 13'e kadar destekliyor, user manual pdf'sinde desteklediği yazıyor, ama driverden dolayı kısıtlanmış..ve edge hızında arayamıyorumda..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    sen hamsiyle palamutu birbirine karıştırıyorsun.
    Edge hızı teorik olarak 0,23 Mb dir ve bu hız wi-fi teknolojisinde çok azdır. Genelde Kanallarlada ilgisi olmaz. Kanal etrafında çok kullanılan bir kanalsa hızın düşer ama bu kadar düşmesi normal değil.
    öncelikle ağındaki diğer bilgisayarlarla hızın nasıl? Eğer yine düşükse modemde sorun var demektir. Düşük değilse modeme uzaksın yada internet eşşek hızındadır.
    Kanal numarasına takılmamalısın diye düşünüyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    sen hamsiyle palamutu birbirine karıştırıyorsun.
    Edge hızı teorik olarak 0,23 Mb dir ve bu hız wi-fi teknolojisinde çok azdır. Genelde Kanallarlada ilgisi olmaz. Kanal etrafında çok kullanılan bir kanalsa hızın düşer ama bu kadar düşmesi normal değil.
    öncelikle ağındaki diğer bilgisayarlarla hızın nasıl? Eğer yine düşükse modemde sorun var demektir. Düşük değilse modeme uzaksın yada internet eşşek hızındadır.
    Kanal numarasına takılmamalısın diye düşünüyorum.

hacı herif telefondan edge hızıyle internete giriyor konuyla alakası yok

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 814 Toplam Mesaj: 6