Kitap Ciltlettirmek
-
İyi günler dostlar. Elimde ciltlettirmek istediğim 40 kadar sayfa var. A4 boyutunda. Bunu güzel bir kapak yapıp ciltlettirmek istesem anadolu yakasında nerede ve ne kadar fiyata yaptırabilirim?
-
Mylitta bunu yazdı
İyi günler dostlar. Elimde ciltlettirmek istediğim 40 kadar sayfa var. A4 boyutunda. Bunu güzel bir kapak yapıp ciltlettirmek istesem anadolu yakasında nerede ve ne kadar fiyata yaptırabilirim?
Marmara üniversitesinin karşısındaki kırtasiyeler yapıyor bunu. Spiralli cilt yapınca 3 lira falan alıyorlar. Ama karton cilt biraz daha pahalıdır. Geçenlerde 700 sayfalık kitabı arkalı önlü ve her sayfada iki sayfa olacak şekilde bastırdım. Spiralli cilt ile beraber 13 lira verdim
-
Kadiköyde cemil copy var kapak baskı muhtemelen 2 liradır cilte olsun olsun 5 TL
-
krey87 bunu yazdı
Kadiköyde cemil copy var kapak baskı muhtemelen 2 liradır cilte olsun olsun 5 TL
Hocam ciltten kastınız şu fotokopicilerde yapılan delinip spiral takılıp plastikten kapak mı yoksa karton yapışkanlı ciltler mi? Eğer öyleyse çok uygunmuş.
-
Hocam matbaaya gidip elinizdeki sayfaları verip ciltleyip kapaklayıp verin derseniz fiyatını öğrenirsiniz. Matbaacı arkadaşlar varsa gelirler umarım. İstediğin şey kırtasiyelerde yapılan şu spiralli olan mı yoksa kitap şeklinde olan mı? Kitap şeklinde düzgün bişey istiyorum dersen matbaa. Yok spiral dersen copy center, kırtasiye vs yerler halleder. Sayfalar A4 boyutunda olduğu için spiral daha mantıklı. Ama matbaaya gidip bunu A3 A5 neyse bi ufak boyuna küçültüp güzel bi kitap haline getirilebilir. Hatta yazının doc yada pdf hali vs yani dijital ortamda bi kopyası varsa on numara kitap haline getirilebilir.
Zamanında eski bi kitabı sayfalarını toparlayıp yeniden kapaklı vs kitap haline getirmiştik. Matbaa tanıdıktı o yüzden para vermedik. Ama çok maliyetli bişey değildir. 1000 tane kartviziti 20 liraya yaptıklarını varsayarsak daha uygun bişey olur :D
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=ctrl&ei=pWwqU6LaA4mY_Abv6oHoAw&gws_rd=cr#q=anadolu+yakas%C4%B1+matbaa&safe=off
Buradan matbaaları arayıp fiyat alabilirsin hocam.
interfector tarafından 20/Mar/14 06:21 tarihinde düzenlenmiştir -
interfector bunu yazdı
Hocam matbaaya gidip elinizdeki sayfaları verip ciltleyip kapaklayıp verin derseniz fiyatını öğrenirsiniz. Matbaacı arkadaşlar varsa gelirler umarım. İstediğin şey kırtasiyelerde yapılan şu spiralli olan mı yoksa kitap şeklinde olan mı? Kitap şeklinde düzgün bişey istiyorum dersen matbaa. Yok spiral dersen copy center, kırtasiye vs yerler halleder. Sayfalar A4 boyutunda olduğu için spiral daha mantıklı. Ama matbaaya gidip bunu A3 A5 neyse bi ufak boyuna küçültüp güzel bi kitap haline getirilebilir. Hatta yazının doc yada pdf hali vs yani dijital ortamda bi kopyası varsa on numara kitap haline getirilebilir.
Zamanında eski bi kitabı sayfalarını toparlayıp yeniden kapaklı vs kitap haline getirmiştik. Matbaa tanıdıktı o yüzden para vermedik. Ama çok maliyetli bişey değildir. 1000 tane kartviziti 20 liraya yaptıklarını varsayarsak daha uygun bişey olur :D
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=ctrl&ei=pWwqU6LaA4mY_Abv6oHoAw&gws_rd=cr#q=anadolu+yakas%C4%B1+matbaa&safe=off
Buradan matbaaları arayıp fiyat alabilirsin hocam.
Hocam öncelikle uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim. Ben de tanıdık bir matbaacıyı aradım konuyu açmadan önce. Abi ne olur diyorum fiyat "getir sen hele bakarız" diyor. ne olur diyorum "ya çok bişey olmaz gel sen" diyor. Dedim bundan bize hayır yok. :) Sayfalar a4 boyutunda ama a5'e çevirmem çok vaktimi almaz. Spiral olması pek hoş görünmeyecektir. Kartonlu kapaklı bir şekilde 15-20 liraya kapatabilsem çok güzel olacak. Bir de dediğin gibi tek tek matbaaları arayayim hocam. Teşekkürler. :)
-
Hocam Ankara'da Kök Çarşı'da tanesini 10-15 TL arasından yapıyorlar.