Kitap Gönderimi
-
selam arkadaşlar, kız arkadaşıma kitap göndermek ve üzerine not yazdırmak istiyorum. Bildiğiniz siteler var mı ? Teşekkürler
göndermek istediğim tarih 14 Şubat hocalar. Gün pazara geldiği için nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Ransack tarafından 03/Şub/16 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Gittigidiyor'dan alıp satıcıdan rica edebilirsin. Açıköğretim kitabı almıştım adam güzel bir el yazısıyla bizi seçtiğin için teşekkürler umarım her şey gönlünce olur ve derslerinde başarılı olursun diye yazmıştı. Güzel bi sürpriz oldu.
mkyb tarafından 03/Şub/16 21:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Fikrin için teşekkür ederim hocam
-
Kucuk bi ilcede filan degilsen kitapcidan alip suslemeyi notu halledip kendin kargola hocam tabi pazar teslimat sansin olmadigindan c.tesi halledersin ama iyice sor kargolar yogun olacaktir buyuk ihtimal.
-
Ne yazık ki aynı şehirde değiliz, bu yüzden internetten bir yerden alıp göndermek istiyorum
-
kargolara teslimat günü verebiliyor olman lazım.
ama pazar kapalı c.tesi yarım gün dikkat et.
-
Yeteri kadar zamanın var, güzel. Biraz girişken ol halledersin.
Kız arkadaşının yaşadığı şehirde çiçekçi veya kurye şirketlerini araştır, ara konuş. Size bir kargo yapacağım, 14 Şubat'ta teslim edilecek vs.. de anlaş. Çiçekçiyse yanına bir çiçek falan da sıkıştırman gerekir.
-
Tum ktap alma siteleri. Fatura adresini farkli yaz yeter. Hepsinde not secenegi var. İdefix, babil, dr
-
Hepsiburada da hediye paketi yap diye bi buton var alırken not yazabiliyorsun.