Kitap Nasıl Yayınlanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, bunu yazdığımız zaman sonuçlar çıkıyor ancak herkesin kalkıştığı bir iş olmadığı için ya da kalkışanların kitaplarıda reddedildiği için herhalde kalan kısım hakkında detaylı bir bilgi yok.

kitabı yayınlanmış ya da bu işlerde çalışan / ilgilenen bir mürid(e) varsa aydınlatırsa çok makbule geçer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    yazdığın türe göre yayınevi seç yeraltıysa altı kırk beş var bide olabildiğince çok yayınevine gönder kitabın kopyasınıda al
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Az çok kitap hakkında vs. biraz bilgi verirsen işi detaylarıyla anlatabilirim babam kitapçı amcalarım yazar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha önceden Şizofrenik Nağmeler isimli bir deneme kitabı bastırdım. Bunu kendi imkanlarımla yaptım. Şuan da bir kitabevi ile görüşmedeyim. İlk romanı bitirmek üzereyim son rütuşları yapıyorum. Editöre göndermen lazım. Yazdıklarının türüne göre kitabevi seçmen lazım. Bir çıktısına alıp noterde onaylat ve yolla. O saatten sonra editörün eline geçsin yada geçmesin, basılsın yada basılmasın o isimle bir kitap bastıramazlar. Noktasının yerini değiştirseler dava açma hakkın olur ve kazanırsın da. Konuya vakıf başka müritlerinde değerlendirmelerini göz önüne alıp ona göre değerlendirirsin.

Saygılar 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ikinci adam diye bi yayın evi var, basımından yayılmasına kadar yanındalar diye biliyorum bak hele istersen :|

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Daha önceden Şizofrenik Nağmeler isimli bir deneme kitabı bastırdım. Bunu kendi imkanlarımla yaptım. Şuan da bir kitabevi ile görüşmedeyim. İlk romanı bitirmek üzereyim son rütuşları yapıyorum. Editöre göndermen lazım. Yazdıklarının türüne göre kitabevi seçmen lazım. Bir çıktısına alıp noterde onaylat ve yolla. O saatten sonra editörün eline geçsin yada geçmesin, basılsın yada basılmasın o isimle bir kitap bastıramazlar. Noktasının yerini değiştirseler dava açma hakkın olur ve kazanırsın da. Konuya vakıf başka müritlerinde değerlendirmelerini göz önüne alıp ona göre değerlendirirsin.

Saygılar 

noter onayı ne kadar tutuyor hocam? her sayfayı mı onaylıyolar? sayfa başı belge ücreti gibi alırlarsa binlerce lirayı bile bulabilir. birkaç kere işim düştü de 1 sayfa belgeyi 35-50 lira gibi fiyatlara şey ediyolardı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Saygılar 

noter onayı ne kadar tutuyor hocam? her sayfayı mı onaylıyolar? sayfa başı belge ücreti gibi alırlarsa binlerce lirayı bile bulabilir. birkaç kere işim düştü de 1 sayfa belgeyi 35-50 lira gibi fiyatlara şey ediyolardı.

Bornova II. noterinden aldığım bilgi şöyleydi; her sayfayı numaralandırıyorsun, en başa bir kapak hazırlayıp kitap adını, yazarın adını soyadını yazıyorsun, elemanlar her sayfayı kaşeleyip en baştaki sayfayıda mühürleyip onaylıyorlar. Henüz bu işlemi yaptırmadığım için ne kadar mal olduğunu bilmiyorum

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Bende söyle yardimci olmaya calisayim; kitabin satacak biseyse hic sorun olmaz gidersin bi yayinevine bastirirsin adetli, duruma göre sana adeti oraninda para verirler.
    Satmayacak birsey olduguna karar verirlersede mecburen para vermek zorundasın.
    Bir diger ihtimalde su sekilde olur; yayinevi tamam ben bu kitaptan 3000 tane basarim 1000 tanesini sana veririm kalan benim olur der. 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 8