folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kitap Okumak İçin Tablet Tavsiyesi

Kitap Okumak İçin Tablet Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Muirtler bir kaç gündür kafama takıldı bulduğum pdf dökümanlarını bilgisayardan okumak ölüm gelmeye başladı tablet alayım diye düşünüyorum ama sorun şu pdfleri gidip kitap haline getirtsem kağıttan mı okusam yoksa tablet alıp tabletten mi devam etsem ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Bu reader diye geçen cihazlar var.Araştırmadım ama bak onlara işte.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

tablet gozlerini yorar okuyamazsin

pad ler var. bu tarz e kitaplar okumak icin onlari arastir hocam

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

kağıtdan okumanın tadı her zaman başka bence masraflı olmuyorsa kağıtdan devam et.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    u235 bunu yazdı

kağıtdan okumanın tadı her zaman başka bence masraflı olmuyorsa kağıtdan devam et.

+1

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

ya işte kağıttan okumanın tadından da vazgeçilmiyo ama hani kitap okumak için tablet alayım bulutta var tüm pdflerimi buluta atar her yerden rahatlıkla çekebilirim diye düşündüm bir an o yüzden tavsiye istiyeyim dedim,reader'ların işletim sistemleri android mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkomandoxx1
    xxkomandoxx1's avatar
    Erkek

tablet ve telefon gözlerini yorar. E ink teknolojili bir reader almanı tavsiye ederim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

+1

ciks adam pdf demis devamli okumam gereken kitaplar olabiliyor zaman zaman acmam gereken bunlari fiziksel olarak yanimda tasimak icin 1 bavul tasimam gerekir. ipad mini alabilirsin tavsiye ederim fakat

epub okuyacaksan kindle dan sasma 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

+1

ciks adam pdf demis devamli okumam gereken kitaplar olabiliyor zaman zaman acmam gereken bunlari fiziksel olarak yanimda tasimak icin 1 bavul tasimam gerekir. ipad mini alabilirsin tavsiye ederim fakat

epub okuyacaksan kindle dan sasma 

Bulut kullanabilir miyim kindlela peki ?

Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 9