Kitap Okumak İçin Tablet Tavsiyesi
-
Muirtler bir kaç gündür kafama takıldı bulduğum pdf dökümanlarını bilgisayardan okumak ölüm gelmeye başladı tablet alayım diye düşünüyorum ama sorun şu pdfleri gidip kitap haline getirtsem kağıttan mı okusam yoksa tablet alıp tabletten mi devam etsem ?
-
Bu reader diye geçen cihazlar var.Araştırmadım ama bak onlara işte.
-
tablet gozlerini yorar okuyamazsin
pad ler var. bu tarz e kitaplar okumak icin onlari arastir hocam
-
kağıtdan okumanın tadı her zaman başka bence masraflı olmuyorsa kağıtdan devam et.
-
u235 bunu yazdı
kağıtdan okumanın tadı her zaman başka bence masraflı olmuyorsa kağıtdan devam et.
+1
-
ya işte kağıttan okumanın tadından da vazgeçilmiyo ama hani kitap okumak için tablet alayım bulutta var tüm pdflerimi buluta atar her yerden rahatlıkla çekebilirim diye düşündüm bir an o yüzden tavsiye istiyeyim dedim,reader'ların işletim sistemleri android mi ?
-
tablet ve telefon gözlerini yorar. E ink teknolojili bir reader almanı tavsiye ederim
-
futurist bunu yazdıu235 bunu yazdı
+1
ciks adam pdf demis devamli okumam gereken kitaplar olabiliyor zaman zaman acmam gereken bunlari fiziksel olarak yanimda tasimak icin 1 bavul tasimam gerekir. ipad mini alabilirsin tavsiye ederim fakat
epub okuyacaksan kindle dan sasma
-
hipokondriyak bunu yazdıfuturist bunu yazdıu235 bunu yazdı
+1
ciks adam pdf demis devamli okumam gereken kitaplar olabiliyor zaman zaman acmam gereken bunlari fiziksel olarak yanimda tasimak icin 1 bavul tasimam gerekir. ipad mini alabilirsin tavsiye ederim fakat
epub okuyacaksan kindle dan sasma
Bulut kullanabilir miyim kindlela peki ?