Kitap Okumaktan Gözlerim Agrıyor
-
arkadaslar dün bir kitap okumaya basladım kitap sardı bende kitabı 3-4 saatte bitirdim.ama şimdi aşırı gözlerim agrıyor.uyuyorum ikidebir uyuyorum ama gözlerimin agrısı geçmiyor nasıl dinlendirebilirim
-
loş ışıkta mı okudun? ara vermeden mi okudun? gözlerini kapat uyumadan, limon sık vs
ama en önemlisi doktora git. gözün şakası olmaz.
-
doktora gıt dınlendırıcı verır en kotu ıhtımal
-
salatalık koy gözüne,biton yaş akar 5 dk içinde rahatlarsın.
kitabın ismi ne bu arada hocam
-
kitabın ismi cesur yeni dünya 150 sayfaydı bilsem böyle olacagını okumazdım
-
durmadan kitap okuma rekorum 2 gün :D tek problem başım ağrıdı. (açıkcası başımın arkası)
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------durmadan kitap okuma rekorum 2 gün :D tek problem başım ağrıdı. (açıkcası başımın arkası)
-----------------------------
bi kitap mı kaç sayfaydı arkadaş gözlerini kırpmayı ihmal ettiysen kuruluk olmuş olabilir ince patates dilimi koyabilirsin yarın da devam ederse bi göz damlası alabilirsin eczaneden batma hissi falan oluyosa tabi gerçi sen derdini izah et onlar daha iyi bi yol gösterebilir -
Suçu kitap ta bulma dostum bu işin kitapla alakası yok üzgünüm ama senin gözlerinde bir sorun var belliki bence vakit kaybetmeden bir göz doktoruna görün. Senin dediğin gibi olsaydı 10 yıl önce kör olurdum ben ve milyonlarca insan...
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Suçu kitap ta bulma dostum bu işin kitapla alakası yok üzgünüm ama senin gözlerinde bir sorun var belliki bence vakit kaybetmeden bir göz doktoruna görün. Senin dediğin gibi olsaydı 10 yıl önce kör olurdum ben ve milyonlarca insan...
-----------------------------çok sık kitap okuyan birisi değilim dün okudugum kitap sardı ve bitirdim. hergün agrımayan gözlerim neden agrıdı acaba
-
Göz kurulugu olabilir. Bi görün. Damla vericek diye tahmin ediyorum ama 1 gecedende kuruluk nasıl olusur anlamadım.