Kitap Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

sıfır - Jess Walter

körler ülkesi ( ve gördüklerin gerçek değil ) - Jess Walter

milat - ihsan kaplan

psikoanlist - john katzenbach

melekler ve şeytanlar - dan brown

Arkadaşlar bu kitapları hangi sıralamaya göre okuyum yada kitaplar içindeki en berbat ile en kötü kitap hangisidir ? veya hangi kitabı okudunuz ve beğendiniz? Hangi kitabı okuduysanız onun yorumlarıda ayrı ayrı rica olunur ....

bu arada

George E. Simpson - Neal R. Burger - Yok Oldu (e-book) bunu hala arıyorum tekrar bi sorayım dedim ama öncelikli konum yukarıdaki kitapların önerileri....

http://www.tahribat.com/Forum-George-E-Simpson-Neal-R-Burger-Yok-Oldu-E-Book-Istek-128559/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam zilyon tane konu acıldı bununla ilgili. bi arastır önce.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Melekler ve şeytanları okudum bitek.. Kalın olduğuna bakma düzenli kitap okuyan birisysen 2-3 günde biter :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Hocam ben kalınlığına pek bakmmam kitabın içindeki önemlidir ama içinde bi şey yazmıyosa canımı sıkıyosa kitap . kitabın bitmesi için dua ederim yani o yüzden sizlere soruyorum kitapları . bu arada ben kendi listemi oluşturdum diğer müridlerin açtığı konular pek beni ilgilendiriccek cinsten değil baktım .

Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 4