Kitap Önerisi
-
http://cmkosemen.com/books.html
Pek bilinmeyen bir bilim kurgu kitap diye düşünüyorum, yazarı Türk. Farklı çalışmaları da var, sanırım Türkçe basım yok hala.
-
Peki kitap okumaya yeni başlayacak, en son okuduğu kitabın Ömer Seyfettinden Seçme Hikayeler olan, hiçbir popüler kitabı okumamış birine ne önerirsiniz :)
-
Bosluk bunu yazdı
Peki kitap okumaya yeni başlayacak, en son okuduğu kitabın Ömer Seyfettinden Seçme Hikayeler olan, hiçbir popüler kitabı okumamış birine ne önerirsiniz :)
simyacı
hayatın kaynağı 800 sayfa ama gözün korkmasın
kırmızı pazartesi
therese raquin
şibumi
bunlar okunmasi kolay, konu olarak da sürükleyici
-
Bosluk bunu yazdı
Zweig'in kitaplari surukleyici ve incecik olabiliyorlar hocam
Chess,
Twenty-Four Hours in the Life of a Woman,
Amok,
Burning Secret
-
Uzun süre kitap okuma olayını bıraktıktan sonra Alamut kalesi'ni okumuştum. Fena sarmıştı iyi hatırlıyorum
-
Bosluk bunu yazdı
bukowski, ferhan sensoy, aziz nesin vs gibi adamlar ile eglencelik seyler okumaya basla.
begenmedigin bir seyi okumak zorunda degilsin, baktin begenmedin at bi koseye hoca baska bir yazar yada tarz dene.
-
Kavgam
-
3 yazar önereceğim;
Philip K. Dick
Ursula K Le Guin
Howard Phillips LovecraftBu yazarlardan farklı olarak kitap bazında;
Filibeli Ahmet Hilmi'den Amak-ı Hayal(Ya kaknüs yayınları kırmızı kapalı baskı ya da iş bankası yayınları baskı)Viktor Emil Frankl'den İnsanın anlam arayışı.
İyi okumalar.