Kitap Takas Furyası Nasıl Olur?
-
Merhaba,
Az önce kitap hibe eden arkadaşın konusunu gördüm tebrik ederim örnek bir davranış.Tbtde cogumuz ögrenci galiba bir vb.net ile ilgili kitap almaya kalksam bugun 35 lira iyi bir kitap.Eger bu arkadaşımız gibi takas kampanyamız olsa tbt icerisinde kargoyu biz bile ödesek encok 10 liraya gelir elimize.Örn: benım picbasicpro ve C ile ilgili bir kitaba ihtiyacım var.Başkasınında "olasılıksız" romanına ihtiyacı vardır.Böylece herkes biraz daha tutumlu olur heryönden diye düsünüyorum ya siz?
-
Mantıklı.
-
ingilizcede bu olaya 'why not' diolar :)
-
Şöyle Yapılması Lazım Aslında;
Elimde Olan Kitaplar; xxxxxxxxx
İhtiyacım Olan Kitaplar; xxxxxxxx
-
Tabikide.Konuşmadan kimin neye ihtiyacı oldugunu bilemeyizki.Benim elimde birkaç tane Lisede okudugum elektronik ile ilgili kitaplar var.Onu lisede elektronik okuyan birisine verebilirim yani boşboş duruyor rafta.Gerekirse o kitapla işimiz bittiginde sahibine geride gönderebiliriz istersek.Her yeni alınan kitap demek ağaç kesilmesi demektir en kolayı.
-

Palme Yayıncılık
Zirvedeki Beyinler - Yüksel İnan & Nihat Demirli (30)PHP vs. ya da iyi ilgimi çekecek , kişisel gelişim vs kitap türleriyle takas edilir.
kitap hiç kullanılmamıştır , tertemizdir.
-
Bendeki kitaplarda;
1)Elektrik-Elektronik Bilgisi 4)Efendi (Soner Yalçın)
2) Elektronik Temel Ders Kitabı 5)Metal Fırtına (Orkun Uçar-Burak Turna)
3)Bilgisayara Giriş I 6)Bilgisayarla Devre Dizaynı (Ulticap-Ultiboard)
7)QBasic 8)Atelye Ve laboratuar 2 (meslek liseleri için)
-
güzel girişim.
nietzsche - böyle buyurdu zerdüşt
jerry p. king - matematik sanatı
sinan sertöz - matematiğin aydınlık dünyası
benson stonaker - meşhur matematikçiler
ümit şimşek - uçan üniversite
-
ekleme:
şaban ali acar- terapiyle özgüven ateşini yak
hüseyin tobi(güvender'in baş matematikçisi) - Başarı Kılavuzu
bu bahsettiğim kitapları ahmet şerif izgören'in kitaplarıyla veya bilgisayar kitaplarıyla değişebilirim.