folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Kitap Tavsiyeleri

Kitap Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar daha deminki konuyu kavga alanına cevirdiler o yüzden silindi yenisini açıyorum ve adminden tek bişey rica ediyorum konu dışı mesaj atana ban atsın saat lik ban atılsın

Hitlerle İlgili Kitaplar

Mafyayla İlgili Kitaplar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

hitlerle ilgili en iyi kitap kendisinin yazmış olduğu "kavgam" adlı kitaptır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

mafya dediğin abdullah çatlı falansa soner yalçının kitaplarını okuyabilirsin..

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Mafyayla ilgili mafyanın 100 yıllık tarihi diye bir kitap var onu tavsiye edebilirim.

Ayrıyetten başlığın ebook bölümü değil yeri şurası olmalıydı onu da belirteyim:

http://www.tahribat.com/Folder-Muzik-Sinema-Tiyatro-Kitap-Televizyon-Seminerler-30/

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Hitler - Kavgam. Ağır Bir Kitaptır. Biraz Yorar.

Tomas Lappalalainen - Mafya. < Okumadım Önerdiler ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saolun arkadaşlar almaya çalışıcam bide supernatural dizisinin kitabı varmış türkiyede nerede bulunur bu acaba?

edit: fatih kardeş dogru söylüyosun adminler oraya taşırsa iyi olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Abi bana kalırsa supernatural falan fasa-fiso illede şöyle kurgu kitapları istiyosan Metal Fırtına serisine bir göz at derim.Hem öyle şeylerle ilginde var sanırım..

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mafyayla ilgili en kral kitap "The Godfather"'dır bana göre. o zamanı yaşatır sana.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

mafyayla ilgili kitap arıyorsan en babası SİCİLYALI

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Ayrıca mafya kitapları hakkındaki görüşümü sorarsanda Soner Yalçın'ın Reis:Gladio'nun Türk Tetikçisi adlı bir kitabı var.Bende okuyalı çok uzun bir süre olmadı.Olaylar tamamıyla bilgilere belgelere dayalı gerçek olaylar ama sanki bir film izliyomuşçasınada sürükleyici internetten araştır derim.İstersen bende de var makul bir fiyata satarım ya da sendeki bir kitaba takas yaparım..

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Bu kadar Hitlere merak saldıysan ilk olarak Kavgam'dan başlaman büyük hata olur.Evvel İkinci Dünya Savaşı kas biraz.En azından yüzeysel olarak sebepler sonuçlar.Dönemin konjoktürü ile ilgili genel hatlarıyla bilgi sahibi olduktan sonra Kavgam'ı oku.Yok iyice sindireceğim diyorsan aç baştan Avrupa tarihi oku,sonra Kavgam'ı ve Siyasi Vasiyetim'i oku.Böyle körü körüne araştırma,meraklanma olmaz.Bu adam bir diktatör olsa da izlediği iktisadi,sosyal,kültürel bir sürü politika var vs.

Toplam Hit: 1898 Toplam Mesaj: 11