Kitap Tavsiyeleri
-
Arkadaşlar daha deminki konuyu kavga alanına cevirdiler o yüzden silindi yenisini açıyorum ve adminden tek bişey rica ediyorum konu dışı mesaj atana ban atsın saat lik ban atılsın
Hitlerle İlgili Kitaplar
Mafyayla İlgili Kitaplar
-
hitlerle ilgili en iyi kitap kendisinin yazmış olduğu "kavgam" adlı kitaptır.
-
mafya dediğin abdullah çatlı falansa soner yalçının kitaplarını okuyabilirsin..
-
Mafyayla ilgili mafyanın 100 yıllık tarihi diye bir kitap var onu tavsiye edebilirim.
Ayrıyetten başlığın ebook bölümü değil yeri şurası olmalıydı onu da belirteyim:
http://www.tahribat.com/Folder-Muzik-Sinema-Tiyatro-Kitap-Televizyon-Seminerler-30/
-
Hitler - Kavgam. Ağır Bir Kitaptır. Biraz Yorar.
Tomas Lappalalainen - Mafya. < Okumadım Önerdiler ...
-
saolun arkadaşlar almaya çalışıcam bide supernatural dizisinin kitabı varmış türkiyede nerede bulunur bu acaba?
edit: fatih kardeş dogru söylüyosun adminler oraya taşırsa iyi olur
-
Abi bana kalırsa supernatural falan fasa-fiso illede şöyle kurgu kitapları istiyosan Metal Fırtına serisine bir göz at derim.Hem öyle şeylerle ilginde var sanırım..
-
mafyayla ilgili en kral kitap "The Godfather"'dır bana göre. o zamanı yaşatır sana.
-
mafyayla ilgili kitap arıyorsan en babası SİCİLYALI
-
Ayrıca mafya kitapları hakkındaki görüşümü sorarsanda Soner Yalçın'ın Reis:Gladio'nun Türk Tetikçisi adlı bir kitabı var.Bende okuyalı çok uzun bir süre olmadı.Olaylar tamamıyla bilgilere belgelere dayalı gerçek olaylar ama sanki bir film izliyomuşçasınada sürükleyici internetten araştır derim.İstersen bende de var makul bir fiyata satarım ya da sendeki bir kitaba takas yaparım..
-
Bu kadar Hitlere merak saldıysan ilk olarak Kavgam'dan başlaman büyük hata olur.Evvel İkinci Dünya Savaşı kas biraz.En azından yüzeysel olarak sebepler sonuçlar.Dönemin konjoktürü ile ilgili genel hatlarıyla bilgi sahibi olduktan sonra Kavgam'ı oku.Yok iyice sindireceğim diyorsan aç baştan Avrupa tarihi oku,sonra Kavgam'ı ve Siyasi Vasiyetim'i oku.Böyle körü körüne araştırma,meraklanma olmaz.Bu adam bir diktatör olsa da izlediği iktisadi,sosyal,kültürel bir sürü politika var vs.