folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kitapla İlgili Son Gelişmeler... Önemli

Kitapla İlgili Son Gelişmeler... Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Ilk-Kitabimi-Satisa-Cikariyorum-103599/

İlk konu başlığı buydu ve bazı önemli gelişmeler mevcut. Onları sizinle paylaşmak istiyorum.

1) Pazartesi basıma başlayacak olan matbaa yan çizdi. Şöyle ki; Ben kendilerine bir numune basmalarını ona göre ölçülerini, sayfa sayısını, kalitesini kesin olarak belirledikten sonra gelen siparişlere göre 10'lu yada 20'li şekilde basmamız gerektiğini söyledim. İlk başta kabul edip daha sonradan 100'lü seriler halinde basabileceklerini söylediler. Böyle bir durumda havale yapmış olanları bekletmiş olacaktım ve bu itibarımı zedeleyici bir sonuç doğuracaktı. Bu yüzden (belki daha amatörce ama) arkadaşımın babasının sahip olduğu kırtasiye ve matbaada basmaya karar verdim. Sanıyorum maliyetleri biraz daha düşecektir ve en önemlisi sözümün arkasında olacağım.

2) Kitabın formatı A5 boyutunda ve 95 sayfadan oluşuyor. Aslında daha kalın birşey olabilirdi ama ben içeriğinin hakkını vereceğini düşünüyorum. Tabi formatı değişmezse aynı ölçülerde ve değerde kalacaktır. Birde şöyle bir olay var. Bizim toplumumuz kalın kitapları okumaz ve Eğitim Bakanlığı verilerine göre okuduğumuz kitapların sayfa istatistiği sadece 35... Yani bir kitaba 35 sayfa dayanabiliyoruz. Neyse..

3) Kapak ile ilgili çalışmalarda bulunan arkadaşların elde ettiği sonuçları en kısa sürede paylaşmasının gereği ortaya çıkmıştır.

4) Tüm bu verilerin ışığında daha sağlam bir alt yapı ile basımını ve dağıtımını gerçekleştirmek için Şubat ayını beklemek daha akıllıca olacaktır.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Bu son haberlere göre basımı 1 Şubat'dan sonraya bırakmak zorunda kalıyorum. Çünkü malum üniversiteler tatile girdi ve İzmir'e dönmek zorundayım. İzmir'den ne basımını ne dağıtımını koordine edemem ve başladığım ilk yolda yarıda kalırım.

Bazı kardeşlerimiz tüm olayların nasıl olacağını sormuş. Hemen cevap vereyim.

01 Şubat 2010 Tarihinden itibaren;

PM atıp Adınızı Soyadınızı Teslim adresinizi ve bir irtibat numaranızı bildiriyorsunuz.

Ziraat Bankası Domaniç Şubesi 0654-51441579-5001 numaralı hesabına yada

PTT Domaniç Şubesi 5755086 numaralı Posta Çeki hesabı'na 15 Lira gönderiyorsunuz.

Baskı başladığında parasını göndermiş olanların kitaplarını PTT Kargo aracılığı ile vermiş oldukları adreslere en geç 7 gün içerisinde gönderiyorum.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Şimdiden para transferi yapan 3-4 kardeşimiz var. Onların gönderdikleri paraları hala hesabımda duruyor. İsimlerini ve adreslerini kaydettim. İlk baskılar onların;);) Baskı başlar başlamaz imzalatıp kargolayacağım.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Up

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Tamam hocam şubatın ilk haftasında ücreti göndereceğim.

Teşekkürler,İyi Çalışmalar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

kardeşim forumda o kadar aktif olamadığıma rağmen çok konuyu takip edip okurum ve senn yazıların harbiden takdire değer ilk fırsatta imzalı bi kitabını bende alıcam .. bilgiler için sağol

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

mani bulabilirsem alırım ..

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 5