folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kitap‘Mı İnternetmi?

Kitap‘Mı İnternetmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

Selamın aleyküm müridler.

Php öğrenmeye karar kıldım ondan sonrada c++'vs.  

Sizlere bir sorum olacak,php öğrenmeye başladım başlamıştım :) yani vidiolu anlatımlardan biraz yol aldım ama tam öğrene bilmek için 2 seçeneğim vardı.

Bir yayın evinden php temel eğitim kitabı alarak birde internetten öğrenerek

bende en iyisi kitap alayım dedim ve kitabın siparişini verdim.Sizce ben php'yi internettenmi öğrenseydim yoksa kitap alarak doğrumu yapmıışım :D

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

php bilmemde ben birşeyi en iyi kitaptan öğreniyorum. bilgisayar başında kitap okumak zor oluyor msn açık aklına bişey geliyo ona bakıyosun falan

dikkat mikkat kalmıyor bende

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

kitap + internet bazen kitaplarda çok uzun anlatılan şeylerin internette çok daha kısa ve öz olanlarını bulabiliyorsun.Kitaptan öğrendiklerini internetten de desteklersen çok yararı olur.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    kitap bence. ama kitabi bitirdiginde php bilmis olmayacaksin. düşük seviyeye gelince basit projeler yapmaya calis. hatalarla karsilastikca cozum ararken, ornek kodlara bakarken ogrenirsin.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kitap bence. ama kitabi bitirdiginde php bilmis olmayacaksin. düşük seviyeye gelince basit projeler yapmaya calis. hatalarla karsilastikca cozum ararken, ornek kodlara bakarken ogrenirsin.

Haklısın hocam.Kitabı bitirnce tap öğrenmiş olmayacağım olsun tahribat var :) buralardanda öğrenirim :D

Daft bunu yazdı:

php bilmemde ben birşeyi en iyi kitaptan öğreniyorum. bilgisayar başında kitap okumak zor oluyor msn açık aklına bişey geliyo ona bakıyosun falan

dikkat mikkat kalmıyor bende

Sende haklısın hocam adamın kafası karışıyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bencede kitap monitörde bir yandan okuyup bir yandan uygulamak zor oluyor

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

3'ü 1 arada olma mı?

1-) Görsel eğitim setlerinden şunu şiddetle tavsiye ederim. (http://www.gorselegitimsatis.com/default.asp?git=9&urun=36) (tbt'de mevcut)
    2-) Bilgisayar - internet şuanda kitabın yerini tutamaz. Kitap olmazsa olmaz (kişisel fikir). Seçkin yayınlarının php kitabını öneririm.
    3-) İnternette de kaynak kod araştırırsın, bilmediklerini sorarsın vs.. olur biter... :)

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Bir dil en iyi Manuel'inden öğrenilir, Php Manuel'ini indir indirirken selamımı söyle sana kıyak geçsin en yakışıklısını versinler :))

Neyse Php Manuel'i indir sonrada başla okumaya, yeri geldikçe güzel güzel örnekleri bakmadan yapmayı dene,
    Yani önüne kitabı açıp yazıp kodu çalıştırınca birşey oluyor.
    Genelde manueldeki kodlar kısa ve konuya özgüdür sen bak mantıgını anla sonra yazıp çalıştırmayı dene
    ASLA copy/paste ile kodu alıp ahanda çalıştı deme.

Sonra kodu geliştir bir önceki bildiklerinide ekle lan bunu yapabilirmiyiz dur koda şu özelliğide ekleyim
    gibi şeyleri düşün gerisi kolay..

Php Manuel bittiğinde , dediğim gibi çalıştıysan artık profesyonel sayılırsın..
    Hadi hayırlı olsun kitabın sana veremeyeceği eksik bilgilerin hepsini kazandın gitti..

ee Abi benim ingilizcem yok Nasıl okuyup anlıycam?
    Güzel kardeşim selamımı söyle sana yakışıklısını versinler dedim ya :))
    Php manuel'i yoğum çalışmalarımız sayesinde büyük oranda türkçeye çevrilmiş durumda..
    Sen profesyonel kısımlara gelene kadar onlarıda hallederiz sen başla çalış...

Kolay Gele

Php Development Team

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

ShyRain bunu yazdı:

Bir dil en iyi Manuel'inden öğrenilir, Php Manuel'ini indir indirirken selamımı söyle sana kıyak geçsin en yakışıklısını versinler :))

Neyse Php Manuel'i indir sonrada başla okumaya, yeri geldikçe güzel güzel örnekleri bakmadan yapmayı dene,
    Yani önüne kitabı açıp yazıp kodu çalıştırınca birşey oluyor.
    Genelde manueldeki kodlar kısa ve konuya özgüdür sen bak mantıgını anla sonra yazıp çalıştırmayı dene
    ASLA copy/paste ile kodu alıp ahanda çalıştı deme.

Sonra kodu geliştir bir önceki bildiklerinide ekle lan bunu yapabilirmiyiz dur koda şu özelliğide ekleyim
    gibi şeyleri düşün gerisi kolay..

Php Manuel bittiğinde , dediğim gibi çalıştıysan artık profesyonel sayılırsın..
    Hadi hayırlı olsun kitabın sana veremeyeceği eksik bilgilerin hepsini kazandın gitti..

ee Abi benim ingilizcem yok Nasıl okuyup anlıycam?
    Güzel kardeşim selamımı söyle sana yakışıklısını versinler dedim ya :))
    Php manuel'i yoğum çalışmalarımız sayesinde büyük oranda türkçeye çevrilmiş durumda..
    Sen profesyonel kısımlara gelene kadar onlarıda hallederiz sen başla çalış...

Kolay Gele

Php Development Team

Saol abi. :) 

Toplam Hit: 1171 Toplam Mesaj: 9