Kitapyurdu Karşı Ödemeli Gönderim Hk?
-
Verdiğim siparişin tutarı 46,90 TL fakat PTT'ye giderken sıcaktan miktar aklımda 46 diye kalmış 90 kuruş eksik yatırdım.Mail attım editöre yeniden havale yapmak yerine alıcı ödemeli olarak gönderebiliriz dedi kabul ettim.Fakat anlayamadığım kafama takılan şu ; kargo kapıya geldiğinde tekrardan 46,90 mı ödeyeceğim yoksa sadece kargo parası mı ödeyeceğim?
-
90 kuruş artı olarak kargo ücreti varsa onu ödersin hocam 46 lira ödemişin zaten
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
90 kuruş artı olarak kargo ücreti varsa onu ödersin hocam 46 lira ödemişin zaten
Umarım dediğin gibi olur çünkü birkaç zamandır evde yalnız kalmaktayım ve şu an için tekrardan 47 lira temin etme şansım neredeyse imkansız :| Eğer gelir de öyle bir şey söylerlerse ya getiren adamı bodruma yuvarlarım ya da kendimi vururum.Eğer aksi bir durum söz konusu ise bugün kandil,çıkıp kapı kapı gezerim. -
90 kuruşun lafını mı yapmışlar.
-
Sencer bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
Umarım dediğin gibi olur çünkü birkaç zamandır evde yalnız kalmaktayım ve şu an için tekrardan 47 lira temin etme şansım neredeyse imkansız :| Eğer gelir de öyle bir şey söylerlerse ya getiren adamı bodruma yuvarlarım ya da kendimi vururum.Eğer aksi bir durum söz konusu ise bugün kandil,çıkıp kapı kapı gezerim.
-----------------------------editöre bi mail daha atıp "alıcı ödemeli 90 krş verecem demi" diye sor bi derim, yada sana 47 milyon daha kitlerler sonra banka hesabına 46 milyon havale atabilirler yok yok böyle olmaz uzun iş benim dediğim gibi olur
-
SivilPadisah bunu yazdı:
Sencer bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
Umarım dediğin gibi olur çünkü birkaç zamandır evde yalnız kalmaktayım ve şu an için tekrardan 47 lira temin etme şansım neredeyse imkansız :| Eğer gelir de öyle bir şey söylerlerse ya getiren adamı bodruma yuvarlarım ya da kendimi vururum.Eğer aksi bir durum söz konusu ise bugün kandil,çıkıp kapı kapı gezerim.
-----------------------------editöre bi mail daha atıp "alıcı ödemeli 90 krş verecem demi" diye sor bi derim, yada sana 47 milyon daha kitlerler sonra banka hesabına 46 milyon havale atabilirler yok yok böyle olmaz uzun iş benim dediğim gibi olur
O ikinci dediğinden tırsıyorum işte hacı :| Gelen elemanı bodruma falan kitlerim öyle bi' talepte bulunursa.Zar zor bir araya getirdim zaten o kadar parayı.
@konpi sorma lan nasıl dokundu anlatamam,küfredesim geldi. -
editörle görüş yada telefonla konuş muhtemelen o parayı istemezler bile
-
alicem bunu yazdı:
editörle görüş yada telefonla konuş muhtemelen o parayı istemezler bile
Görüştüm ama istediler hacı :| -
Bunlarla uğraşmak yerine bir kredi kartı çıkartsan ya hocam.