Kıyamet Teknolojisi (Haarp)
-
Kıyamet Teknolojisi Haarp (Aydoğan Vatandaş): http://www.sendspace.com/file/xqc3jl
17 Ağustos 1999'da yaşanan Gölcük depremi sonrasında birbirinden ilginç senaryolar ortaya atıldı. Bunlardan en ilginci ise ABD ordusu tarafından Alaska'da konuşlandırılan HAARP projesiyle ilgiliydi. Birçok felakete sebep olabilecek bu proje nasıl Gerçekleştirildi?
Gölcük depreminin bu projeyle bağlantıları var mı? Basıldığı andan itibaren büyük ilgi toplayan bu kitap, bu ve bunun gibi birçok sorunun cevaplarını arıyor.
-
google ye girin haarp teknolojisi yazın iki a harfi ile aynen :) teknoloji neredeymiş görün az okuyun azınız açık kalacak..
Adamlar Doğaya bile hükmetmeye çalısıyor.. belkide başarıyorlardır.
-
neymiş la ilk defa duyuyom :| merak edttim valla okiyim bi
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
neymiş la ilk defa duyuyom :| merak edttim valla okiyim bi
-----------------------------istediğin yerde deprem oluşturabileceğin bi zavazingo
-
Sorry, the free service is at full capacity.
DİYO.başka yere upload etseniz?
-

Ufak Bir araştırma Sonucunda..
1-Atmosferdeki termonükleer araçları kontrol edecek elektromanyetik vuruşları gerçekleştirmek.
2-Denizaltılar ile haberleşmeyi kolaylaştırmak. Bu haberleşme ELF(Extremely Low Frequency) ve VLF(Very Low Frequency) dediğimiz 30Hz-30KHz civarında çalışmaktadır. ELF nin yan etkileri bilindiğinden mevcut ELF vericileri ile HAARP vericileri değiştirilmek istenmektedir.
3-Radar sistemlerini geliştirmek.
4-Çok geniş bir alanda ABD ordusunun haberleşmesini sağlamak.
5-Cray ve EMass süperbilgisayarlarının yardımı ile yer altının tomografik haritasını çıkarabilmek.
6-Petrol, doğalgaz ve mineral yataklarını tespit etmek.
7-Cruise füzesine benzer alçak irtifadan uçan füze ve hava araçlarını havada imha etmek..----------------------------------------------------------İlk Kısım Üst Satır.--------------------------------------------------------
8-İklimleri değiştirebilir.
9-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.
10-Ozon tabakası ile oynayabilir.
11-Deprem yaratabilir.
12-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.---------------------------------------İkinci Kısım ÜSt Satır.----------------------------------------------------
İlk Satırda ABD hükümeti tarafından yapılan resmi açıklama.
İkinci Satırda Bağımsız Kaynaklar,Araştırmacılare,Bilmadamları nın Açıklamaları.
Not: Bulduğum bilgileri Parça PArça aktardım.. Popüler Aramamotorundan buldum..
-
buyrun alternatif link buraya yükledim.
http://rapidshare.com/files/110614119/Aydo__287_an_VATANDA__350_-HAARP.pdf -
teşekkür ederim.