Kız Arkadaşına Süpriz Yapacak Olsan?
-
selam arkadaşlar..
kız arkadaşınıza süpriz yapmak isteseniz yaparsınız??
ben yapmayı planlıyorum ama aklımda adam gibi bişey yok..
sizin aklınızda şöyle kızın şaşıracağı aşkımm diyip sarılacağı bir olay varmı? denenmiş? -
:D hayatımda hiç kzı arkadaşım bile olmadı nan o kadar a sosyal bi tipim düşün ama fikir vereyim sana.
Onu lcd ekranlı bi kafeye götür kafenin sahibiyle anlaş 5 dk lığına romantik bi müzik çalıp ekranda seni seviyorum gibisinden bişiler yaazsın o yazıyı flnda sen ayarla :D ne bileim amk hayatımda bi kıza dokunamadım bile
Hüzünlendim amk neyim eksik nan bi kızı alıpda kordonda el ele tutuşup yürüyemeyecek kadar tipsizmiyim.? :( Yarın içmeye gidiyom amk
-
benim kız arkadaşım süprizi çok sever.bense tam tersi.ama bigün yaptım ona süpriz.çiçek aldm eridi valla sonra yine aynı devam=)
-
yahu mrideler hiç bakmazmı buraya ? onlar bi fikir verse daha etkili olabilir?
cafe yatmadı aklıma ama sağol yinede..chiko_35 kardeşim üzülme onlar kaybeder :D
-
iç çamaşırı tanga al.
-
maddi durumun nedir bilemem fakat en basitinden bir yastığa resminizi koydurun isim yazdırın öyle sade basit şeyler olabilir.maddi durumunda iyiyse git bir ferrari al koy kapısının önüne o zaman kesin atlar (:
-
hacı elbise ayakabı
-
.
-
Üniversitedeyken evde kalıyordu, alt katında da başka öğrenciler vardı. Bir şekilde alt kattaki elemanlara ulaştım. Bir gece onlarda kaldım. Normalde geçtiği yerlere (kapısının önüne) gül serpecektim. Ama arkabalarıyla birlikte kaldığı için (yanlış anlaşılabilir) kapısının önüne bir buket gül iyi bir sürpriz oldu. (Geceleyin kapının önüne bakar mısın diye mesaj yolladım.)
Yine aynı kız, bu seferde onların evinin yanındaki bir yere onun resmini stencil olarak monte ettim.. :) Bu da güzel bir sürpriz oldu O'nun için. (Farketmesi biraz uzun sürdü)
Neredeyse görmeyen yakın arkadaşı kalmadı, haneme +rep olarak yazıldı..Yine aynı kız, üniversitede şenlik zamanında gelen ünlü sanatçılardan bir tanesine bir şekilde ulaştım ve onu sevdiğimi anons ettirdim (O an ne hissettiği konusunda emin değilim :) )..
1 ve 2 yi yapmanı öneririm, değer..Tüm bunların sonunda mı ne oldu!..
Geçmişte kalan güzel hatıralar.. :DNeden olmadı konusuna gelirsek galiba fazla bağlanmıştım..
Not: Forumu Güzin Abla'ya mektup köşesi zannettim, içimdekileri boşalttım. Kusura bakmayım.. :) -
slm kardes
ilk olarak benim cok kiz arkadasim oldu fakat ne bileyim elbise felan hediye guzel seyler ama etkilenmek supriz daha farkli olmali simdi arkadasi tanimadigim icin ne bileyim aklima da herhangi birsey gelmiyor ama benden sana tavsiye ....para ile biseyler yappmaya caklisma cunki kiz seninle paran var diye ktakilmiyordur.a bak simdi aklima bisi geldi bir sinemaya git kapici olanla konus filme kizla geldiginde size yer gosterecekya o an sizi yanlis bi yere oturtsun daha sonra o koltugun sahibi gelince sizi oradan kaldirsin sizin kendi yerinize oturtsun orada koltugun uzerinde cicekler vede arasinda guzel ufak bir yazi ne dersin sadece su anda olesine aklima geldi:D
-
senin hatunun arkadaşları aracılığıyla uyuduğunda güzel bir çiçek koy baş ucuna kırmızı gül olabilir mesela.yada çiçek olması şart değil seveceği bi hediyede olabilir.ayrıca seni seviyorum benzeri bi hediyede koy.yastık olabilir.uykudan yeni kalktığında ne görse şaşırır zaten :D.bence fena olmaz.yanlız gülün dikenlerini kopar.batabilir.sonra boku çıkar :D