Kiz İle Paslastim [Fiziksel]
-
Merhaba arkadaslar izmirde idim bir suredir. Candarliyi bilirsiniz 6 gun orada kaldim orada basimdan gecen bir olay oldu gulmekten catladik sizede anlatayim. saat 20:30 sulari kumsalda abim ile oturup gece icin plan yaptik ve arka sahilden bir bara gider tonic visne limon karisimimi icer sonrada 2 buyuk boy [sade]gazoz ile 2 sarap alip kizlar ile sahilde oturuuz dedik [Barda karisimi kendin soyluyorsan duyan kiz yanina geliyor artik alkol almiyorum biktim iste butun gun filan diye konustugundan 15 dk icinde kucağina bile oturuyorlar]
Neyse isin Komik kismina gelelim bara dogru giderken dar sokaklarin birinde karsidan iki kiz geliyordu yerde bir su sisesi waerdi 0.5 lt lik kizlarin biri tahminen 19-20 oburu ise 17-18 , 17-18 lik olan su sisesine bir vurdu. Benim ayağima geldi direk pasi alip bende ona pas waerdim. kiz sinirli bir bakis atti uzerime dogru gelmeye dewam etti ve bir 2 kelime soyledi ve gulmekten yerlere yattim "Geri Zekali" :)
-
benim ki daha komik olmustuya... gecen sene biz simdi maç ediyoz beden dersinde kızlarda tam kalenin arkasına oturmuş dedim gidin başka yere oturun bi yerinize bişi olcak ,,kızın teki oynamayın bize ne die cevap verdi ( kızlar biraz aptal olur inat ederler) neyse maçın sonları oynanıyo artık zil çalıcak 5-10 sn sonra... aldım topu kaleciden ortasahadan bi abandım gol girdi ama kalenin arkasındaki sınıfın en çalışkan kızına geldi top. sana verilen aynı cevabı banada verdi kız:)) ***gerizekalıı***
-
:P hocanın yanında o lafı yemek insanı ezer be
-
Bi votkaya viskiye oturan varmış gene iyi. Ne arkadaşlarım var , adam şampanya şişesi açar :)
-
Ucuz Sarap [Kopek Olduren] ile Gazozu karistirdinmi oncedende icmis oldugundan anlayamiyor sarapmi sanpanyami hata malibu olarak bile icir nasil olsa :)
Bizim arkadasin birinin Kucağinda kiz aliyormus Goruntu gec geliyor diye ki daha 2 kadeh icmis :)
[Kadinlar biraz salak olurlar o tarz yerde Goruntu gec geliyor derken basim donuyor demek istiyor ]