Kızıl Ötesi Kameralar Hakkında Acil Yardım! (Yarına Yetiştirilmek Üzere Ödev)
-
Müridler, herkesin yardımını istiyorum. Yumurta kapıya dayandı :)
Yarına yetiştirilmek üzere slayt ödevim var.
Kaynak sıkıntısı çekiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Konu: Kızıl ötesi kameraların yapısı, çalışma mantığı, özellikleri ve giriş çıkış birimleri...
hakkında kaynak gösterebilecek müridlerden yardım bekliyorum. Lütfen ;)
-
Madem ödevini son güne bıraktın, hem de hiç bir şey yapmadan tüm Tahribat'ı seferber ederek; o halde söylecek fazla bir şey kalmıyor:
:)
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------Madem ödevini son güne bıraktın, hem de hiç bir şey yapmadan tüm Tahribat'ı seferber ederek; o halde söylecek fazla bir şey kalmıyor:
:)
-----------------------------
dejavu :) -
hocam basitce analtayim. kizil otesi kameralarin normal kameradan pek bir farki yoktur. sadece normal kameralarda olan ve kizil otesi kameralarda olmayan bir parca vardir. O da IR filtresidir. mesela normal bir web cam'in merceginin arkasindaki kirmizi gorunen IR filtresini sökersen, o webcam kizil otesi isiklari algilamayaa baslar (cok dahaa iyi). zifiri karanlikta goruntu alabilmek icin de IR illuminator dedikleri kizil otesi ledler kulanilir, bu ledler yandiklarinda normal olarak gorunemzler, fakat ir filtresi sökülmüs olan kameralar ledin aydinlattigi yeri raahtlikal gorebilir. bir nevi projektor gorevi gorur ;)
Toplam Hit: 1273 Toplam Mesaj: 4