Kızılötesi Cihazı Sorunu
-
bir arkadaşımın sorunudur yardım edersiniz çok sevinirim;
şimdi kızılötesi cihazı sıfır alındı ve driverı yüklendi. driver gayet güzel tanıtıldı ama ortalıkta hiçbirşey yok yani telefonla iletişim kuracak bir yazılım felan yok. denetim masasında da birşey yok. telefonun modeli nokia olsaydı pc suite önericektim. siz ne yapmasını önerirsiniz ?
Telefon: ericson t300i -
telefon t300i
cihazda bu http://www.pc210.com/prohtml/50-142-5571-PH-IrDA120L.html
destegı var ama nasıl atacaz bu dosyaları telefona :S -
cihazın kızılötesi bağlantısını etkinleştirip cihaza yaklaştırınca yeni donanım bulundu diyerekten telefonu bulması lazım.dosya alıp vermek için tıklayınız dediğinde bi tane paylaşım klaösürü açılıp ordan alışverişi yapabiliyorsunuz Nokia cihazlarda.ericson kullanmadığım için yinede söyleyim dedim.kolay gelsin.
-
telefonun acıp bılgısayarın kızılotesıne yerlestırıyorum ama bişi olmuo..dhaa dogrusu bılgısayarın cıhazının driverlerı aktıf ama onu onlıne yapamıyorum :S driver var yazılımı yok :S
-
kızılötesi cihazı için driver lazım olduğunu ilk defa duydum valla.telefon ayarlarını iyi yaptığına eminsen cihazda bir problem olabilr.
-
hoja elindeki cd de ya da disket de autorun felan yokmu ya da yazılım felan bi daha bak yaw
-
la olm olsa sorarmıyım.bi sys bide inf dosyası var.yukluo drıverı kablosuz agda goruo ama telefona baglanamıom.telın kızılı acık bilgisayarınkı degıl iısıgı yanmıo
-
sorunu cozdum :D telefon yarım cm uzakmıs yaw:D
Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 8