Kizla Buluscam \Tanıscam
-
arkadaslar yarın kizla tanısmaya gidcem bizim arkadas sölemiş kiza işte hsyn senden hoslanıomu ttanısmak mı ne istio demiş kizda gelsin konusalım demiş neler yapayım anlatııınnnnnnnnn ::P
-
kopar parktan bi çiçek git yanına. olay bitti. kız çok mutlu olur. yani bi gül al yahut güzel bi çiçek al. bide lokum al belki aynı gün istemeye de gidersin kızı :D
-
ne yapcan kardeşim konuşcan :)) şaka bi yana önce arkadaşının üzerine yık suçu vay adi birde söyleme demiştim de.sonra kıza iltifat falan et.onun sevdiğin ve senin dikkatini çektiği yerlerinden bahset.farklı geldin bana de. ki kızlar bu lafa bayılır.futbol takım muhabbeti falan sokma sakın muhabbete.onun yerine burç olayını dene bak işe yarar.ben bu işleri az çok bilirim ne de olsa antalyadayız.yani burda iş çooooookkk :)kafana başka takılan bişey varsa söyle yardımcı olmaya çalışalım.
-
seviyo musun kızı? seviyosan zaten kolay ama gerçekten sevseydin bence geyik kısmına açmazdın konuyu. Gerçekten sevmeye çalış kızı=)
-
nereye acim peki konuyu donanım-driver bölümünemi acsaydım
-
ya boşver nereye açtığını hacım sen devam et
-
tiger_07 sağolda burc la ilgili ne konuscam ya :S senn msn varmı :) bide bi arkadas da cicek al demis okuldayız (ben lise2 o lise3:) ) cicek alırsak masalalh bütün okul görür
-
=( hayır. ama birazcık öle yani kızın istediği donanımın sende olması lazım ve driverlerinin son sürüm olması senin için bir avantaj =). Umarım apple laptoplar gibi sorunsuz bir şekilde uzun bir zaman birlikte olurusunuz
-
benim konu valla ciddi yarn kızla konuscam driverlar ı falan boswer simdi
-
selpak özeline attım msn adresimi ok kardeşim
Toplam Hit: 952 Toplam Mesaj: 10