Kızlar Neden Bu Kadar Anlaşılmaz Bilen Varmı?
-
Arkadaş biri şu kızların kullanma klavuzunu filan verebilirmi ? Yaş 24 ama şu zamana kadar bir çok kız tanıdım bi çok kız arkadaşım oldu gel gelelim abi bir kız var öle böle diil Msjlaşmaya başlıyoruz iyi çok güzel muhabbet filan derken bi kelimeme takılıo anaaa öldür allah plak başka şarkıya geçmiyo ilk yarım saat msjlar gğzel 45 dk girdikmi kızılca kıyamet kopuyor anlamadım gitti msndede aynı şekil yarım saatten öteye bi gidemedik yüzyüüze konuşurkende en son 5 saat birlikteydik 3 saat çok iyiydik sonraki 2 saat yine kıyamet koptu sen farklısın diğerlerine göre diyorum yalanda sölemiyorum hani doğru konuşalım diyorum sıyırmayalım kıza neden farklıyım diyo sonrada neyse ben seni zorlamayım dio ulan aynı şeyleri 1500 defa soyledım dahada anlamıyomusun cok mu hosuna gıdıyo sonra dıokı bende arnavut damarı var tamam eyw dıoz onuda yola getırırız dıoz nası yanı dıo hadeee ya ustesınden gelırım babında dıyorum hmm dıo goruruz terledıgınde dıyor ben terslemem uyarı verırım yada dırek ırtıbatı keserım dıyorum oda ben nerde ne konusucagımı bılırım kımseden uyarı almama gerek yok dıo ters anlıyo anlatmaya calısıyorum bak dıyorum kı o an ters bırsey solemıssındır solememen gerektıgını sana bıldırmısımdır o anlamda uyarı dıyorum anam sen mısın soleyen öldürücek beni allahtan msjda yazıom gırtlaklar artık yanında olsak bi dinle diyorum nıye alınıyosun dıyorum o hala kendı kafasına gore saydırıo saydırıo sonrada tamm kapatalım dıyor uzatmayalım bırden ama o arada benım yazmama fırsat bıle bırakmıyo kapatmayalım dıyorum halledelım sorunları ufakken o dıyo sallamıyomusum gıbı davranma bana dıyo ya arkadaş bu nasıl bı kızdır anlamadım gıttı daha cok yazıcak sey varda bu son 1 saatte yasadıgımız aksıyon hepsını yazsam ya roman olur yada 8 dvd kısacası ben çözemedim bunu hayatımda gördüğüm en dişli kız sanırsam...
-
Arnavutsa işin zor :)
-
en dişli deil en tripçi kız we sanırım bu biraz takıntılı biri
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------en dişli deil en tripçi kız we sanırım bu biraz takıntılı biri
-----------------------------ewet irwa takıntılı olduğu doğru üstesinden gelemedim bi türlü :/