Kızlar Üzerine Söyleşi Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar kızlar üzerine söyleşi yapalım burda canım sıkkın

şimdi bi erkek severse kızlar gibi yalancıktan olmuyor biliyoruz peki içinizde ben kıza deer verdim

üstüne titredim

bir dediğini bir daha söyletmedim

sadece onu mutlu etmek için çalıştım diyen mutlaka vardır sonuç hep aynımıdır bu kadınlar hiç mutlu olmazlarmı

hep daha fazlasını mı isterler hiç kendilerine değer verene önem vermezlermi bunu anlamakta zorluk çekiyorum

neden en sonunda kendilerinden nefret ettirirler neden hiç bi ilişkinin sonu adam gibi bitmez

neden neden neden diye soruları çoğalta biliriz ama şimdi söylediklerim hakkında sizinde yorumlarınızı bekliyorum

düşük cümle kurduysam k.bakmayın içimden geldiği gibi okumadan yazdım  

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Sen elinden gelenide yapsan en içtende sevsen olmayınca olmuyor koptumu bir kere geri toplanmıyor..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    edit.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLBoYs
    HeLLBoYs's avatar
    Erkek

Bak Kardeşim Sana Şöyle Bişey Diyim

Ben 3 Senedir evliyim ve şu sözümü unutma ne kadar değer verirsen o kadar kötü oluyorsun ve kadın Milletini anlamaya çalişma anlayamazsın çünkü çıkarken farklı ciddiyken farklı nişan evlilik felan olunca tamamen değişiyorlar nerden geldiklerini unutuyorlar. Afferdersiniz ama bi yerleri kalkıyor çoğunluk olarak söylim istisnalar tabii ki vardır.

hknkndl
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    kadınları önce tanrıçan yap ama kendini asla kaybetme önce tanrıçan yap sonra kölen olurlar zaten...

bir de unutma ki aşkın sonu seni çok üzsede çoğu zaman buna değer..

ayrıca eğer birine aşıksan ona söyle ki sonradan acaba şöyle olsaydı böyle olsaydı demek zorunda kalmazsın.. riske girerken(eğer bu bir risk ise) hesaplayarak gir..

Im Boned, All Boned.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

hatuna ipi verdinmi bittin hele bi açıgını yakaladıysa onu kullanır.basının etini yer..

hatunun her dedigini yapmıcan gün içinde fazla içli dışlı olmucan sonra benim hayatımd atek sen yoksun 

arkadaşlarımda var her dk mesaj atıyorsun seni özlememe fırsat bile vermiyorsun gibi sözleri çokca işitirsin..

ikinizinde evinde net varsa o sakat zaten sen benden habersiz nete niye girdin hadi nete gel dersin biraz işim var der 

sonra gelcem der ne işin var hemen gel moduna girersin sende oda der hergün seni nette görcem diye bı olay mı var 

bırak biraz yüzünü özleyimder.sendeki işe heranını paylaşmaktır ona değer vermektir ama bu onalrı sıkar.bunun tam tersini yaparsan senden kralı yoktur..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi
    DENİZ Denize karşı oturup, Dinledim yine bu akşam Dalgaların yanlızlığıma vuruşunu. Bir dost düşledim, bir sevgi. Duyguların dostluk kokan dokunuşunu Sanki durdu bir an zaman Belkide ben silindim hayattan Bir düş değildi belki Tamamiyle gerçekti. Kalkıp gitmek istedim o anda Görünce sonsuz enginliği Bir hiçtim şu koskaca yaşamda Sarmalayıverdi ufuğun kelepçeleri Birdenbire bileklerimi Anladım o zaman ayrılamayacağımı Ne bu güzellikten, ne denizden. İrem ÖZYURT

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ne çok genelleme yapmışsınız. Gerçi bizim de erkekleri yerden yere vurduğumuz oluyor da o ayrı. Bir de şahsi fikrimce şöyle bir gerçek var ki kaçan cidden kovalanıyor.. Cinsiyet ayrımı olmaksızın.

Temelde şuna inanıyorum, karşıdaki için bir şey yapmamalı insan. Kendi için bir şeyler yapmalı, iki insan kendi için yaptıklarının içinde kesişebiliyorsa ne mutlu. Onun dışındakiler beklenti ve hayalkırıklığı dolu, sahte.

Bir de ilişkinin yarı yarıya paylaşılan bir şey olduğu unutulmamalı, yoksa ben şahaneyim ama karşımdaki bıdı bıdı demek kolay. Çok kolay. Yolunda gitmeyen bir şey olduğunda bu demektir ki sen de öyle çok şahane falan değilmişsin.

Kendi istediğin ilişkiyi dayatma karşındakine. Sen kendi kafandaki mükemmel ilişki profiline çok uygun davranıyor olabilirsin ama karşındakinin mükemmel anlayışı çok farklı olabilir. Sonra ben şöyle iyiydim böyle iyiydim bu beni neden terketti diye soru işareti baloncukları patlar kafanda. Yapma.

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kimse durduk yere birinden nefret etmez ya da ettirmez eğer kendini sıyırıp sadece kadınlara atarsan topu zate bu söyleşi olmaz ,)

biraz özweri ilgi we sadakat kadının en büyük arzularıdır

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostum sana katılıyorum, erkekler bağlandımı hep verir ve karşısındaki partnerinin veya sevgilisinin sadece mutlu olmasını ister.Çok şey istemez belki ama karşı cins bunu bilmez gibi davranıyor hep.

https://t.me/pump_upp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnL105
    AnL105's avatar
    Erkek

Bir ask için yapabilecegin her seyi yaptigina inaniyorsan ve buna ragmen hala yalnizsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasina koymustur ve yaptiklarin onun dudaginda hafif bir gülümseme yaratmaktan baska hiçbir ise yaramayacaktir. 

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazirdir. Hani agzinla kus tutsan "Bu kusun kanadi neden beyaz degil?" diye bir soruyla bile karsilasabilirsin.. iki ucu keskin biçaktir bu isin. Yaptiklarinla degil yapmadiklarinla yargilanirsin her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. Iyi halin cezanda indirim saglamaz. 

Sen, "Ama senin için sunu yaptim" derken o, "sunu yapmadin" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karsiliginda mutlaka baska bir iddiayla karsilasacaksindir. Üzülme, sen aski yasanmasi gerektigi gibi yasadin.Özledin, 
    içtin, agladin, güldün, sarkilar söyledin, düsündün, siirler yazdin. "Peki o ne yapti" deme. Herkes kendinden sorumludur askta. Sen askini doya doya yasarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yasiyorsa, ve bu eksikligi bildigi halde tamamlamak için ugrasmiyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayati iskalama lüksün yok senin. Onun varsa, birak o lüksü sonuna kadar yasasin. 

Her zamanki gibi yasayacaksin sen. "Acilara tutunarak" yasamayi ögreneli çok oldu. Hem ne olmus yani, yalnizlik o kadar da kötü bir sey degil. Sen mutlulugu hiçbir zaman bir tek kisiye baglamadin ki.... Epeydir eline almadigin kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmedigin sokaklarinda gezip yeni yasamlara tanik olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakini baligin yaninda. Üstelik diledigin kadar sarhos olma özgürlügü de cabasi.... 

Sen yüreginin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acitsa da içini unutma; yasadigin sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüregini ve yüreginde tasidigin sevda duygusunu. Elbet bitecek günese hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetisen ciliz ve minik bitkiler degil, günesin çiçekleri dolduracak yüregini...

Hayatı ıskalama lüksün yok senin...

Nazım Hikmet RAN.

Toplam Hit: 2148 Toplam Mesaj: 11