Kızların Kapris Yapıp Yapmadığı Nasıl Anlaşılır(Bayanlar Yardım )
-
Yauw abi bunların nasıl kapris yapıp yapmadığını anlıycaz ama düzgün cevap verin ve konuya ben geldim bilmem mail şifresi kırıcı flan diyeye atlamayın
-
Kapris genellikle simariklik tarzidir.
Yalniz bir kiz "naz" yapabilirki bu da guzel birseydir sevgili icin. Sevgilinin nazi cekilir bir nazdir cunku.
Naz yaptigini gozlerden anlayabilirsiniz. Gozler hicbirzaman yalan soylemez. Insanin kalbindekiler yansir gozlere egerki seviyorsa bir kisi...
Bu yuzden gozlerinin derinliklerine inin. Egerki o da
sizi seviyorsa - ki sizin icin en guzel dilegim budur, sevenlerin kavusmasidir istegim- gozleri ile saklamak istesede ifade edecektir. Ve egerki siz onu gercekten
icinizden derinden bir yerlerden seviyorsaniz gozlerinden anliyacaksiniz size olna sevgisini. Ama
unutmayin naz ve kapris cok ama cok farklidir. Kapris
sevgiye yakismaz. Kapris sevgiye safligindan eder. Buna
ozenle dikkat etmenizi diliyorum. Umarim gonlunuzce gelisir hersey. Hoscakalin -
kiz kapris yapiyorsa bilki cekecegin var
anlamak basit degildir
asla tam tanimadan birine yakinlasma
asla iyi tanimadan hicbirsey hissetme
o zaman anlarsin kapris yapip yapmadigini
naz: cilve ve aski bence askin olmazsa olmazidir :) -
kızlar her an her yerde her koşulda kapris yapar zaten hiç kasma..
-
Kapris kapris nedir senden çektiğim?
-
Aslında kızlar kapris yapmazlar
(istisnlar hariç)
Ama siz erkeklerin teklifleri kızlara uçuk gelir Örn:Canımmm hadi seni almaya geliyorum yemek yiyelim.? (Ben:) Öghhk ıyykk nası yani saat 23:00 olmaz hayatım -aa hadi işte bak ben hazırlandım -Olmazzzz -Amaaaan amma nazlısın bee !
İlk günden kızı öpmeye kasan erkeklerde vardır tabi ee kız da ağırdan satar bu da kapris olur size göre bu kdr basit kızlar her an herşeye hazır olamazlar çünkü sizin kdr özgür deiller"! -
her kiz kapris yapmaz!
benim tanidiklarim niye yapmiyor -
MaDeMKi KaPRiSLiSiN iStEmEdEn VeRmELiSiN...
-
hee bu arada unutmadan bu işer adamı bilmem neresinden şişler...
Toplam Hit: 3816 Toplam Mesaj: 9