folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder K.K.T.C De Kaza (Kayserili Öğrenciler)

K.K.T.C De Kaza (Kayserili Öğrenciler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hanfreek
    Hanfreek's avatar
    Erkek
    Lefkoşa'nın Ortaköy bölgesinde dün sabah meydana gelen dehşet verici trafik kazasında, Ufuk Katip (21), Talat Kılıç (22) ve İbrahim Alper Palalı (22) isimli üç genç korkunç şekilde hayatını kaybetti, Taner Harun Demirçalı (26) isimli genç ise ağır yaralandı. Sabah saat 03.00 sıralarında meydana gelen kaza, Melisa Hastan (21) yönetimindeki HV 480 plakalı aracın refüj bordür taşlarına çarparak havalanması ve karşı şeritten gelmekte olan Ufuk Katip yönetimindeki 38 PT 335 plakalı aracı biçtikten sonra yaklaşık 50 metre sürüklenip ters dönmesi sonucu meydana geldi

Üç gencin parçalanarak can verdiği korkunç trafik kazasında üç genç de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Ufuk Katip, Talat Kılıç ve İbrahim Alper Palalı ile aynı araçta bulunan Taner Harun Demirçalı ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyor. Kazada, HV 480 plakalı aracın sürücüsü Melisa Hastan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Cahit Yetkili (29) yaralandı. Yetkili, ilk tedavisinin ardından taburcu edilirken, Hastan müşahede altına alındı

Başkent Lefkoşa, dün sabah tarihinin en korkunç, en kanlı trafik kazalarından birine tanıklık etti. Ortaköy bölgesinde sabah saat 03.30 sıralarında meydana gelen dehşet verici kazada, TC uyruklu oldukları ve KKTC'de eğitim amaçlı bulundukları belirtilen üç genç, feci şekilde can verdi, biri ağır üç genç ise yaralandı.

Ortaköy bölgesinde Lefkoşa istikametine giden HV 480 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu anayolu ikiye ayıran refüj bordür taşlarına çarparak havalandı ve karşı şeritten gelmekte olan 38 PT 339 plakalı salon aracı biçti, ardından ters şeritte yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra takla atarak durabildi. Kaza sonucu Kayseri plakalı araçta bulunan Ufuk Katip (E-21), Talat Kılıç (E-22) ve İbrahim Alper Palalı(E-22) olay yerinde hayatlarını kaybederken, Taner Harun Demirçalı (E-26) ağır yaralandı. HV 480 plakalı aracın sürücüsü Melisa Hastan (K-21) ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Cahit Yetkili (E-29) de kazada yaralandı.

Ölenlerin, TC uyruklu ve öğrenci oldukları kaydedildi.

Polisten verilen bilgiye göre, Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen kaza, Melisa Hastan yönetimindeki HV 480 plakalı salon aracın, Lefkoşa şehir merkezi istikametine seyrederken, yolun solunda bulunan Kanser Hastalarına Yardım Derneği binası önlerinde, direksiyon hakimiyetinin kaybedilerek refüj bordür taşına çarparak havalandıktan sonra karşı yola geçmesi ve o esnada karşı istikametten gelen Ufuk Katip'in kullandığı 38 PT 335 plakalı salon araca çarparak, kontrolsüz bir şekilde 50 metre karşı yolda gittikten sonra ters dönerek tavanı üzerinde durması şeklinde meydana geldi.

Kaza sonucu, 38 PT 335 plakalı araç sürücüsü Ufuk Katip aynı araçta yolcu olarak bulunan Talat Kılıç ve İbrahim Alper Palalı kaza mahallinde yaşamlarını yitirirken; aynı araçta yolcu olarak bulunan Taner Harun Demirçalı, HV 480 plakalı araç sürücüsü Melisa Hastan ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Cahit Yetkili yaralanarak, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan ilk yardım tedavilerinden sonra Cahit Yetkili taburcu olurken, Taner Harun Demirçalı yoğun bakım servisinde gözaltına alındı.

Bu arada kazada yaralanan HV 480 plakalı aracın sürücüsü Melisa Hastan'ın da tedavi için hastanede kontrol altında tutulduğu kaydedildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Herkes şok geçirdi

Üç gencin feci şekilde can verdiği dehşet kaza sonrasında olay yerine giden herkes adeta şok geçirdi. Gerek yardıma koşan bölge sakini vatandaşlar, gerek polis ve itfaiye ekipleri, gerekse sağlık ekipleri şehir merkezinde meydana gelen kaza sonrası ortaya çıkan tablo karşısında dehşete kapıldı.

Üç gencin parçalanmış cesetlerini can verdikleri araçtan çıkarmakta zorlanan görevliler, gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay yerine koşan ölenlerin ve yaralananların arkadaşları ve diğer yakınları feryat etti, fenalık geçirdi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kıbrs gazetesinden alıntıdır.

Allah rahmet etsin bugün okulda cenaze töreni vardı çok kötü bişey ya

lütfen alkollü araç kullanmayalım ve kurallara olabildiğince uyalım arkamızda analarımızı,babalarımızı,başkalarının yüreğini yakmayalım 

Plaka 3-1 mekan Oronthes Antakya merkez
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatal-error
    fatal-error's avatar
    Erkek
    allah rahmet eylesin alkollü araç kullanmaktan değil hoca ecelleri gelmiş ölmüşler :)

Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hanfreek
    Hanfreek's avatar
    Erkek

fatal-error bunu yazdı:
    -----------------------------
    allah rahmet eylesin alkollü araç kullanmaktan değil hoca ecelleri gelmiş ölmüşler :)

karşı taraf alollüymüş galiba ben genel olarak msj olsun die söledim 

Allah kimsenin başına vermesin walla arkadaşlar gitmiş görmüş halen daha arabada kemik,et ve beyin parçaları varmış

ben bakamam içim fena oluyo  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Hanfreek bunu yazdı:

fatal-error bunu yazdı:

karşı taraf alollüymüş galiba ben genel olarak msj olsun die söledim 

Allah kimsenin başına vermesin walla arkadaşlar gitmiş görmüş halen daha arabada kemik,et ve beyin parçaları varmış

ben bakamam içim fena oluyo  

Haji, Byan surucu ters yola girmis, yani cocuklarda hicbirsorun yokmus. Hepsine Allah reahmet eylesin. Hatta arabanin sahibi olan cocuk bundan 1 sene once arabayi istemis babasindan kibrisa getirmek icin, ama babasi izin vermemis, busene adam razi olmus :( Allah basa getirmesin....

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

alkollu arac kullanmayin!

biraz daha ufakken kullandim cok, bir kac kes polislede problem yasadim, yinede aklimi basima almadim kullandim, alkolsuzken kazalar gecirdim yinede aklimi basima almadim kullandim...

ama birgun abim alkolluyken arabayi alip girneden lefkosaya donmesine izin verdim, kaza yapti, gece 2, aradilar hastaneden...

ne karsi tarafa nede kendisine bisey olmamis ALLAH'ima bin sukur...

ama!! onun hayatini kaybettigini sanmak? kendisini saglikli gordukden sonra baskalarinin canini almis olabilecegini sanmak? birde bunlarin gercek olmamasinin sadece sans oldugunu bilmek...

neler hissettigimi bir ben bilirim...

Alkollu arac kullanmayin!

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Hanfreek bunu yazdı:

lütfen alkollü araç kullanmayalım ve kurallara olabildiğince uyalım arkamızda analarımızı,babalarımızı,başkalarının yüreğini yakmayalım

hocam hangi okul bu ? 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    Hanfreek bunu yazdı:

hocam hangi okul bu ? 

YAKIN DOGU UNIVERSITESI haji, (K.K.T.C - Lefkosa) dersler yapilmadi o gun...

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:
    Hanfreek bunu yazdı:

hocam hangi okul bu ?

YAKIN DOGU UNIVERSITESI haji, (K.K.T.C - Lefkosa) dersler yapilmadi o gun...
    hımm bende lefke yi düşünüyorumda onun için şey ettim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hanfreek
    Hanfreek's avatar
    Erkek
    walla hajı lefke'de iyide düşündüğün bölüm warsa Near East'e gel çok daha iyi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    messi_19
    messi_19's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin ne diyelim
Toplam Hit: 3215 Toplam Mesaj: 10