folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Klasik Gitar Eğitim Seti(İstek)

Klasik Gitar Eğitim Seti(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

googledan bikaç bişey buldum ama indiremiyorum fileserve premium olmadığı için.

http://www.derinport.in/egitim-setleri-programlari-209/klasik-gitar-egitim-seti-5-cd-her-cd-teklink-6-alt-105275/

mesela şurda 5cdlik Türkçe bi set var ama bir türlü indiremedim. Bu setin wupload linkini arıyorum,varsa önerdiğiniz başka bi eğitim onunda linki olur :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Selim Işık yaz o adam süper anlatıyor hatta ben torrentini bulmuştum ordan indirmiştim. Hatta indirmedende youtube tan izleyebilirsin

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

cidden video izleyerek öğrenilir mi varmı bu şekilde çalabiln.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

dede bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç bi kursa gitmeden sadece videolarla öğrendim  profesyonel olmasamda  güzel çalıyorum çoğu şarkıyı  ve eğitim cd leriylede uğraşmadım
    akormerkezinden çalmak istediğim şarkının akorlarını aldım  googleden teker teker o akorların basım şekillerini buldum ellerimi onlara alıştım sonrada youtubeden o şarkıyı çalanlara baktım  ritimlerini öğrendim.

bu iş için illaki kursa gitmek gerekmiyor istedikten sonra her şekilde öğrenilebiliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

bayarbatuhan bunu yazdı:

dede bunu yazdı:

hiç bi kursa gitmeden sadece videolarla öğrendim  profesyonel olmasamda  güzel çalıyorum çoğu şarkıyı  ve eğitim cd leriylede uğraşmadım
    akormerkezinden çalmak istediğim şarkının akorlarını aldım  googleden teker teker o akorların basım şekillerini buldum ellerimi onlara alıştım sonrada youtubeden o şarkıyı çalanlara baktım  ritimlerini öğrendim.

bu iş için illaki kursa gitmek gerekmiyor istedikten sonra her şekilde öğrenilebiliyor.

müzik kulağın falan varmı hocam

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

@SinusX    Selim Işık elektro gitar anlatıyo klasik gitar eğitimi yok gördüğüm kadarıyla

@dede      Esas bu şekilde öğrenilir,araştırarak izleyerek,çalmaya çalışarak öğrenilir. Kim gitar kursuna gitmişte rockstar olmuşki? :D

EDİT:Setin wupload linkini bulan eden yokmu ya? :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

dede bunu yazdı:

bayarbatuhan bunu yazdı:

dede bunu yazdı:

müzik kulağın falan varmı hocam

valla hiç bi fikrim yok hocam :)  ama yinede bikere dinlediğimde az çok hanki akorlar olduğunu anlıyabiliyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

@SinusX    Selim Işık elektro gitar anlatıyo klasik gitar eğitimi yok gördüğüm kadarıyla

@dede      Esas bu şekilde öğrenilir,araştırarak izleyerek,çalmaya çalışarak öğrenilir. Kim gitar kursuna gitmişte rockstar olmuşki? :D

EDİT:Setin wupload linkini bulan eden yokmu ya? :/

Elektro değil hocam teorik bilgiyi anlatıyor hepsinin mantığı aynı zaten ki 45 46 gibi derslerdede ritimleri anlatıyor izle faydalı olacaktır

Si vis pacem para bellum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Hotfile linklerden bütün vidyoları çektim Selim Işığın,linkleri buraya koymadım zaten googlea selim ışık yazınca çıkıyo :)

Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 9