Klasik Gitar Eğitim Seti(İstek)
-
googledan bikaç bişey buldum ama indiremiyorum fileserve premium olmadığı için.
http://www.derinport.in/egitim-setleri-programlari-209/klasik-gitar-egitim-seti-5-cd-her-cd-teklink-6-alt-105275/
mesela şurda 5cdlik Türkçe bi set var ama bir türlü indiremedim. Bu setin wupload linkini arıyorum,varsa önerdiğiniz başka bi eğitim onunda linki olur :)
-
Selim Işık yaz o adam süper anlatıyor hatta ben torrentini bulmuştum ordan indirmiştim. Hatta indirmedende youtube tan izleyebilirsin
-
cidden video izleyerek öğrenilir mi varmı bu şekilde çalabiln.
-
dede bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hiç bi kursa gitmeden sadece videolarla öğrendim profesyonel olmasamda güzel çalıyorum çoğu şarkıyı ve eğitim cd leriylede uğraşmadım
akormerkezinden çalmak istediğim şarkının akorlarını aldım googleden teker teker o akorların basım şekillerini buldum ellerimi onlara alıştım sonrada youtubeden o şarkıyı çalanlara baktım ritimlerini öğrendim.bu iş için illaki kursa gitmek gerekmiyor istedikten sonra her şekilde öğrenilebiliyor.
-
bayarbatuhan bunu yazdı:
dede bunu yazdı:
-----------------------------hiç bi kursa gitmeden sadece videolarla öğrendim profesyonel olmasamda güzel çalıyorum çoğu şarkıyı ve eğitim cd leriylede uğraşmadım
akormerkezinden çalmak istediğim şarkının akorlarını aldım googleden teker teker o akorların basım şekillerini buldum ellerimi onlara alıştım sonrada youtubeden o şarkıyı çalanlara baktım ritimlerini öğrendim.bu iş için illaki kursa gitmek gerekmiyor istedikten sonra her şekilde öğrenilebiliyor.
-----------------------------müzik kulağın falan varmı hocam
-
@SinusX Selim Işık elektro gitar anlatıyo klasik gitar eğitimi yok gördüğüm kadarıyla
@dede Esas bu şekilde öğrenilir,araştırarak izleyerek,çalmaya çalışarak öğrenilir. Kim gitar kursuna gitmişte rockstar olmuşki? :D
EDİT:Setin wupload linkini bulan eden yokmu ya? :/
-
dede bunu yazdı:
bayarbatuhan bunu yazdı:
dede bunu yazdı:
-----------------------------müzik kulağın falan varmı hocam
-----------------------------valla hiç bi fikrim yok hocam :) ama yinede bikere dinlediğimde az çok hanki akorlar olduğunu anlıyabiliyorum
-
wasd bunu yazdı:
@SinusX Selim Işık elektro gitar anlatıyo klasik gitar eğitimi yok gördüğüm kadarıyla
@dede Esas bu şekilde öğrenilir,araştırarak izleyerek,çalmaya çalışarak öğrenilir. Kim gitar kursuna gitmişte rockstar olmuşki? :D
EDİT:Setin wupload linkini bulan eden yokmu ya? :/
-----------------------------Elektro değil hocam teorik bilgiyi anlatıyor hepsinin mantığı aynı zaten ki 45 46 gibi derslerdede ritimleri anlatıyor izle faydalı olacaktır
-
Hotfile linklerden bütün vidyoları çektim Selim Işığın,linkleri buraya koymadım zaten googlea selim ışık yazınca çıkıyo :)