Klasör İçine Kendi Adında Xxx.Exe Açan Virüs
-
Arkadaşlar bir beladır bulaştı
Örn;
Filmler>Filmler.exe bu şekilde bütün klasörlerin altında .exe uzantılı bir klasör oluşuyor.
500gb lık taşınabilir harddiske bulaştı. İçinde bi ton foto film felan var.
Laptopa format atarım ama taşınabilir harddiske format atmadan bu virüsten kurtulmam lazım.
Var mıdır bir çözümü?
-
1- http://safeground.norman.com/home_and_small_office/trials_downloads/malware_cleaner adresine girip mailini yazıyosun.
2-Mailine gelen linkten cleaner'ı indirip açıyorsun.
3-Ne kadar USB belleğin varsa pc ye bağlıyorsun (hepsine bulaşmıştır o)
4-Bütün sürücüleri seçip bi kaç saat pc'den uzaklaşıyosun.
5-Döndüğünde sen ve belleklerin veri alanlarına yepyeni bir sayfa açıyorsunuz.
6-Teşekkürler <3
-
HorbaDor bunu yazdı
Arkadaşlar bir beladır bulaştı
Örn;
Filmler>Filmler.exe bu şekilde bütün klasörlerin altında .exe uzantılı bir klasör oluşuyor.
500gb lık taşınabilir harddiske bulaştı. İçinde bi ton foto film felan var.
Laptopa format atarım ama taşınabilir harddiske format atmadan bu virüsten kurtulmam lazım.
Var mıdır bir çözümü?
o koduğumun virüsü benim ewdeki bütün pc lere bulaşmıştı herşeyden aynı vardı siliyorsun yine geliyo lanet olsun en son bastım formatı herşey gitti :(((((((
-
teşekkürler umarım işe yarar
-
combofix indir yükle düzelticek, ondan sonra msconfig e gir açılışa eklemiştir 2-3 tane exe onları anlaman lazım onları kaldır yetermi yetmez hala etrafta exeleri kalır yanlışlıkla tıklarsın herşey başa döner onun için antivirüs yükle bir tane temizlet benim tercihim comodo olurdu daha evvel aynı virüsü onunla hallettim.
Geçmiş olsun
-
Nobel bunu yazdı
combofix indir yükle düzelticek, ondan sonra msconfig e gir açılışa eklemiştir 2-3 tane exe onları anlaman lazım onları kaldır yetermi yetmez hala etrafta exeleri kalır yanlışlıkla tıklarsın herşey başa döner onun için antivirüs yükle bir tane temizlet benim tercihim comodo olurdu daha evvel aynı virüsü onunla hallettim.
Geçmiş olsun
Hocam ilk combofixi denedim ama çalışmıyor maalesef.
-